Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2013 #23284 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Nick: Szoku Nick na TS'ie: Szoku Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): male Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3 Staż w CS-sie: jakies 7 lat temu gralem ale mialem przerwe z 5 lat Steam ID: STEAM_0:0:60501863 Dlaczego TY .!: Ponieważ uwazam ze ogarne ta funkcje na serwerze, od Vedaara sie duzo ucze, (Ma biurko obok mnie i siedzi cały czas, pouczając i nauczając) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5 godzin Kontakt: 10340217, Fb i nk(zawsze bo w fonie) Co do Teamspeaka to mam pozwolenie od Vedaara i Aquaxa ze nie musze siedziec ponieważ nie mam jak na nim byc ze wzgledu ze mieszkam w akademiku a tam jest zablokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2013 #23285 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Teraz do rzeczy: Widzę Cię na serwerze rzadko a ja bywam bardzo często. Czy spełnisz się w roli admina ? Może i tak ale nie jestem pewny bo znasz AMX na 3 z 10 więc może być ciężko. Może niech Veedar Cię jeszcze trochę podszkoli. Myślę że można Ci dać admina na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2013 #23293 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 http://www.gametracker.com/player/Szoku/80.72.40.110:27008/ Nie powiedzialbym ze to jest malo, ale teraz bede mial sesje to bede grać co dzienni i jeszcze dlużej, przegladalem podania innych to mieli brak doswiadczenia, a dostawali na probny okres i do tej pory maja admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2013 #23298 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 No tak może i grasz dużo i masz te 16 postów ale ani razu cb nie widzialem na serwerze a więc Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2013 #23299 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Spójrz na link wyżej może się nie zgrywamy w czasie hehe ale jestem dużo minimum 3h dziennie w czasie sesji, ferii, egzaminów będę o wiele wiele dłużej dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2013 #23301 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Na tak na próbę, będę osobiście nadzorował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArO Napisano 12 Stycznia 2013 #23302 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Sam niewiem co powiedzieć. Z jednej strony duży staż, a z drugiej mała znajomość AMX. TS nawet nieośmielę się czepić. Słowo Nighta dla mnie dużo znaczy. Sądzę, że warto dać zawsze szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2013 #23306 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Mała znajomość amxx ? Sądzisz, że jak znasz komendy w amxmodmenu i potrafisz ich użyć przez konsole to już jest przynajmniej 5 ? Jeśli tak to jesteś w błędzie gdyż są to tylko podstawy i można je zaliczyć do 2/10. Na admina tyle to jest wystarczająco, więc na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2013 #23310 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ta kandydatura podoba mi się najbardziej, jestem na duże tak. Miło się gra z owym graczem, przyda się ktoś kto ma kontakt z Vedaarem w realu nie tylko steam i gg. Pozazdrościć mentora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2013 #23314 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Rzadko widziałem w grze, wcale na TS. Mnie osobiście jeszcze nie przekonał. Na razie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2013 #23317 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ja jestem na neutral ponieważ chciałbym z tb pogadać na ts'ie ale można mu dać admina na próbe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 13 Stycznia 2013 #23318 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Jestem na TAK grałem z nim i myślę że ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2013 #23361 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Mozna dac mu szanse, zna vedaara i z nim siedzi jak widze, wiec jak cos to mu pomoze, wiec wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2013 #23373 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 A ja zmieniam jednak zdanie z powodu mojej psychologicznej analizy. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2013 #23374 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Psychologicznej analizy ?? Czy dlatego że miałem racje ?? Przykro mi, że zmieniasz zdanie pod wpływem chwili, ale ok Twoje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #23381 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ja jestem na tak gra na serwie długo ogarnia nie wyzywa aż tak jak inni i co do grania pamiętam jak graliśmy po 6h dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22859 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Często go widać na serwerze, na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22879 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ja jestem Neutralny ponieważ nie widziałem ciebie na ts'ie i nie często cie widze na serwie(nie mówie że nie grasz tylko że ciebie nie widuje[może grasz w innych godzinach]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22880 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Co by nie było jestem na tak potrzeba doświadczonych Adminów wiekowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22881 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ja jestem Neutralny ponieważ nie widziałem ciebie na ts'ie i nie często cie widze na serwie(nie mówie że nie grasz tylko że ciebie nie widuje[może grasz w innych godzinach]) Odnośnie czasu gry: http://www.gametracker.com/player/Szoku/80.72.40.110:27008/ a po II sam Ci pisałem DZISIAJ na mapce Italy, żebyś sprawdzał kilku ludzi i banował za miny, sam mi jeszcze odpisywałeś że ogarniasz To tylko tak dla wyjaśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2013 #22693 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Chlop ogarniety raczej sie spelni na tym stanowisku. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 15 Stycznia 2013 #22694 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ja jestem na nie ponieważ gracz wykorzystuje to że zna Vedaara i nie zna regulaminu czego powodem było dużo upomnień po czym dalej nic z tego sobie nie robił. Po za tym miał bana za obraze Admina którego zniósł Vedaar bo sam nie mógł grać więc myślę że chyba nie ma o czym rozmawiać. Pamiętaj że znajomość h@ w niczym nie pomaga. Nie jeden tu się chwalił że zna Aquaxa czy Vedaara i polecieli bo nadużywali władzy. Jestem tu jednym z pierwszych adminów i na takich jak ty nie raz natrafiłem. Jestem ogólnie na duże NIE. Chociaż pewnie po znajomości dostaniesz tego Admina. tyle na ten temat Dodając do tego postów 19 Konto założone do podania !! Znajomość amx 3 Z taka znajomością i udzielaniem się to daleko nie zajedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2013 #22699 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 szoku napisałem że cie nie często widuje a w nawiasie masz rozwinięcie mojej myśli że nie często cie widuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2013 #22701 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 eR. jak coś to konto miałem wcześniej o wiele a nie do podania takie małe wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2013 #22665 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Ja jestem na nie ponieważ gracz wykorzystuje to że zna Vedaara i nie zna regulaminu czego powodem było dużo upomnień po czym dalej nic z tego sobie nie robił. Po za tym miał bana za obraze Admina którego zniósł Vedaar bo sam nie mógł grać więc myślę że chyba nie ma o czym rozmawiać. Pamiętaj że znajomość h@ w niczym nie pomaga. Nie jeden tu się chwalił że zna Aquaxa czy Vedaara i polecieli bo nadużywali władzy. Jestem tu jednym z pierwszych adminów i na takich jak ty nie raz natrafiłem. Jestem ogólnie na duże NIE. Chociaż pewnie po znajomości dostaniesz tego Admina. tyle na ten temat Dodając do tego postów 19 Konto założone do podania !! Znajomość amx 3 Z taka znajomością i udzielaniem się to daleko nie zajedziesz. Er. chyba zapomniales ze Sam tez bluzgales i to na mnie i masz admina wiec tutaj jestes nie fair, co do upomnien to dzisiaj udowodnione zostało ze w duzej czesci upomnien admini nie mieli racji, Szoku nie mial admina tutaj wiec nie mozesz powiedziec ze bedzie nadluzywac wladzy, Konto nie zostalo zalozone do podania, a co do znajomosci amx to przeczytaj wypowiedz Revixa, a decyzje odnosnie admina da Aquax zeby bylo fair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi