Drako Napisano 23 Lutego 2017 #428360 Napisano 23 Lutego 2017 Witajcie. Zauważyłem, że jackpot może i działa jak powinien, natomiast jest to trochę not fair wobec niektórych. Proponuję ustawić jakiś limit na klucze typu 10-20-30. Robi się pajacerka. Nowi gracze chcą coś wygrać, stawiają tam np 7 kluczy po czym nikogo nie chce tutaj obrazić stawia taki Kowalski 500 kluczy i tyle... Zraża to nowych graczy do gry. Nie jest to fair wobec tych, którzy dropią te klucze kilka godzin dziennie i chcą coś wygrać stawiając w jackpot'cie.
SQNFUN Napisano 23 Lutego 2017 #428361 Napisano 23 Lutego 2017 Teraz, Drako napisał: Witajcie. Zauważyłem, że jackpot może i działa jak powinien, natomiast jest to trochę not fair wobec niektórych. Proponuję ustawić jakiś limit na klucze typu 10-20-30. Robi się pajacerka. Nowi gracze chcą coś wygrać, stawiają tam np 7 kluczy po czym nikogo nie chce tutaj obrazić stawia taki Kowalski 500 kluczy i tyle... Zraża to nowych graczy do gry. Nie jest to fair wobec tych, którzy dropią te klucze kilka godzin dziennie i chcą coś wygrać stawiając w jackpot'cie. Bezsensu - na Twoim przykładzie - skoro ktoś stawia 7 kluczy to ma szansę wygrać mega pule 500 kluczy (tym samym osoba która stawia 500 również może sporo stracić, kwestia ryzyka), a jeżeli ktoś naprawdę uważa że to nie fair to niech po prostu nie stawia i tyle.
ENVYUS kennyS Napisano 23 Lutego 2017 #428373 Napisano 23 Lutego 2017 49 minut temu, SQNFUN napisał: Bezsensu - na Twoim przykładzie - skoro ktoś stawia 7 kluczy to ma szansę wygrać mega pule 500 kluczy (tym samym osoba która stawia 500 również może sporo stracić, kwestia ryzyka), a jeżeli ktoś naprawdę uważa że to nie fair to niech po prostu nie stawia i tyle. Ale jackpot bugują, produkuja klucze i skrzynki, i tak czuje reset serwerów, bo inni maja dziesiątki skinów każdego rodzaju. I nie fair bedzie to do tych, co normalnie skiny zdobywali, w tym ja. Ciekaw jestem co z Tym zrobią
dupadupadupadupa Napisano 23 Lutego 2017 #428386 Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) Ktoś stawia 7 kluczy, które przegrywa bo w jackpocie jest 500 kluczy- jackpot jest do pupy. Ale jak ktoś przy tym 1% szansy wygra 500 kluczy to jackpot już jest suuuuuper. Ja swoje już przegrałem. Nie 7 kluczy, nie 100 czy 200 tylko wiele więęęcej. Jakoś mi ten brak limitu nie przeszkadza. Jeśli męczysz się żeby znaleźć te 7 kluczy to zwyczajnie nie stawiaj ich na jackpota. Nawet jak masz 99% szans to i tak zawsze możesz przegrać Na tym polega właśnie zabawa, którą nie wszyscy dobrze odbierają i po przegraniu swojego "majątku" rodzą się takie tematy. Możesz wygrać 500 kluczy stawiając 7, możesz przegrać stawkę 400 kluczy, z których 390 było twoich. SZCZĘŚCIE!!! "Wejdź na jackpota i zdobądź majątek!" - coś w tym jest, prawda? A robienie jakiś bezsensownych limitów to głupota. Każdy daje tyle ile chce i liczy się z tym, że może przegrać. Tyle ode mnie. @edit @ENVYUS kennyS Produkowanie skrzyń, kluczy? O czym mówisz?? Nie fer jest to, że od czasu resetu zdobyłem kilka kos i legendarnych skinów, których Tobie jak na razie nie udało się znaleźć? Dziesiątki skinów każdego rodzaju? Fakt- był mały bug i można było zdobyć za darmo dziesiątki skinów. Jednak nie wiedział o tym prawie nikt, a jedyne skiny, które dało się zdobyć to TYLKO pierwsze 3 z każdego rodzaju broni (te najtańsze), więc wątpię, aby ktoś na serwie miał kilkadziesiąt awp lore, noży, awp wild, ak jackal m4 howl itd itp. Edytowane 23 Lutego 2017 przez dupadupadupadupa
~MiyaGu* Napisano 23 Lutego 2017 #428388 Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) Po co dodawać jakieś limity? Na tym właśnie to polega. Jeśli wydropiłeś te 7 kluczy i widzisz, że jest za duża pula, jak na Twoje szanse, to nie wbijaj do nich. Zostaw sobie te klucze na otwieranie skrzyń. Masz tam o wiele więcej procent na "wygraną" niż na jackpocie. Dużo razy byłam świadkiem, jak ktoś do jackpota wrzucał 200kl przyszedł inny gracz dorzucił 2 klucze i wygrał. Taki jest jackpot im dasz więcej, tym masz większe szanse na wygranie. Możesz mieć niesamowitego farta, że na 1% wygrasz 100, 200 itd kluczy. Ten mod ma, jak najbardziej przypominać CS GO, więc dodawanie jakiś limitów jest niepotrzebne. edit: evyus Jaka znowu produkcja skrzyń/kluczy? Edytowane 23 Lutego 2017 przez Just NoOne
Drako Napisano 23 Lutego 2017 Autor #428399 Napisano 23 Lutego 2017 Sęk w tym, że nie ma tutaj żadnego zgrania graczy czy uczciwości. Startujesz z 20 kluczami w jackpocie zakładam. Wbijają osoby po 10 klucz i okej to idzie zrozumieć, ale jak wbije Ci taki pajac co postawi ponad 500 kluczy to jaki sens tutaj jest grać? Jaka uczciwość wzgledem innych którzy postawili te 10-20 kluczy, skoro komuś ciągle mało i trolluje sobie stawiajac po 500+ kluczy?
dupadupadupadupa Napisano 23 Lutego 2017 #428408 Napisano 23 Lutego 2017 39 minut temu, Drako napisał: Sęk w tym, że nie ma tutaj żadnego zgrania graczy czy uczciwości. Startujesz z 20 kluczami w jackpocie zakładam. Wbijają osoby po 10 klucz i okej to idzie zrozumieć, ale jak wbije Ci taki pajac co postawi ponad 500 kluczy to jaki sens tutaj jest grać? Jaka uczciwość wzgledem innych którzy postawili te 10-20 kluczy, skoro komuś ciągle mało i trolluje sobie stawiajac po 500+ kluczy? Widzę chyba nie czytałeś tego, co napisałem... Zgranie i uczciwość? Przecież to jest jackpot. Jak pójdziesz na automaty, wrzucisz 20 zł i nic nie wygrasz to też będziesz miał problemy do właściciela klubu, w którym grałeś? Nie chcesz stracić kluczy- nie graj. Chcesz z 20 kluczy zrobić 500- ryzykuj. Ciekawi mnie co byś napisał, jeśli dzisiaj wieczorem wygrałbyś z jackpota 300 kluczy, wkładając weń jedynie 5... Jeśli ktoś ma 500 kluczy, inny drugie tyle to czemu nie mogą próbować podwoić swojego "dobytku"? Jak widzę, że w jackpocie jest 500 kluczy to daję w niego ile tylko mam. Czy to 200, czy 10. Może się poszczęści A jak nie to nie piszę o nakładaniu limitu na jackpota. Dodam, że jeszcze ani razu mi się nie poszczęściło i nie widzę w tym żadnego problemu.
Administrator aquax Napisano 23 Lutego 2017 #428409 Administrator Napisano 23 Lutego 2017 Nic nie będzie zmieniane. To jest hazard i loteria. Jak na Bets-GO ktoś przegrywa zawsze pisał że ustawione to wszystko jest. Jak nie chcecie przegrywać to prosta sprawa. Nie grajcie.
Drako Napisano 23 Lutego 2017 Autor #428432 Napisano 23 Lutego 2017 Dobra to temat można zamknac w takim razie skoro aquax tak stwierdził.
starter Napisano 23 Lutego 2017 #428434 Napisano 23 Lutego 2017 Bez sens ja np. Wygrałem ostatnio ok.700 kl na jednym % tak samo inni mają szansę wygrać pozdrawiam
HaZarD Napisano 23 Lutego 2017 #428438 Napisano 23 Lutego 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
2
2
1
Popularne Dni
23 Lut
12
Najaktywniejsi w tym temacie
Drako 3 posts
dupadupadupadupa 2 posts