granul0ff Napisano 28 Lutego 2017 #429579 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Czesc mam małą/dużą sprawe odnosnie mojego konta STEAM ktore posiadam juz kilka ladnych lat.. Przechodzac to tematu wiekosc adminow/graczy serwera GO#2 wiedziala ze dziele platforme z moim mlodszym bratem ktory gral na nim w CS:GO,a ja w 1.6(najgorszy blad mojego zycia) no i otrzymał VAC'a no i tu zaczyna sie historia rozmawiajac z SuNN na ts powiedział ze nie moge grac na tym koncie bo mam vaca i dostane perma jak nadal bede grac i tutaj moje zapytanie prosba czy moglbym nadal grac na tym samym steam co do tej pory gram juz kilka miesiecy na waszej serwerowni jestem bardzo znanym graczem jak i topowym. Zakupienie nowego steam wiaze sie z nowym rankingiem, ranga, misjami oraz SVIP'em ktorego posiadam. Czy była by taka mozliwosc zebym nadal mogl byc czlonkiem waszej serweroni grajac na tym steam. czekam na odpowiedz. Edytowane 28 Lutego 2017 przez granul0ff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Lutego 2017 #429581 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Nie ma możliwość żebyś grał na tym koncie z Vaciem, wejdziesz na serwer dostaniesz perma i bedziesz musiał zrobić 100 reklam żeby dostać UB. Polecam zakupienie nowego steam co do SVIPA poproś opiekuna serwera albo super admina o przeniesienie usługi na nowe konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
granul0ff Napisano 28 Lutego 2017 Autor #429663 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Nawet gdybym zebral wiekszosc serwera? lub nawet jakies reklamy porobic zebym tylko mogl korzystac z tego konta nie wiem cokolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 28 Lutego 2017 #429669 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Na MH jest zasada jeśli masz VAC = Koniec gdy na tym steamie. Nawet zebranie większości serwera nic nie da jest to zasada nie do zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
granul0ff Napisano 28 Lutego 2017 Autor #429670 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Mysle ze ta sprawa jest do przegadania :D, poczekamy na reszte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 28 Lutego 2017 #429674 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Koledzy wyżej wyjaśnili ci co masz zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 28 Lutego 2017 #429675 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi