BobSON Napisano 28 Lutego 2017 #429690 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Nick: BobSON Wiek: Za 13 tygodni 16 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Minimalne ;-; Posiadasz mikrofon?: Oczywiście Dlaczego własnie Ty?: Ponieważ jestem pomocny, miły, komunikatywny i staram się być bezkonfliktowy. Chcę także nabrać trochę doświadczenia, oraz pomóc aktualnej ekipie w trzymaniu porządku na naszym serwerze głosowym Staż na sieci: od 2k13 Co wprowadzisz na naszego Ts? Ład i porządek Aktualnie nie ma nic, co mógłbym wprowadzić. Może w przyszłości coś się znajdzie Podanie minimalistyczne. Jak każde poprzednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 28 Lutego 2017 #429692 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Hmm jako że nie masz skinów to dla Ciebie zrobię przysługę i wypowiem się za free. Bezkonfliktowy, dużo czasu spędza na ts'ie, zawsze służy pomocą dla nowych użytkowników i w ogóle - jestem jak najbardziej na tak. Póki co nie widzę lepszych kandydatów. Życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 28 Lutego 2017 #429694 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Pomijając fakt, że złamałeś punkt regulaminu forum w tym temacie, jestem na tak. Ogarnięta osoba, na pewno się sprawdzi jako moderator ts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 28 Lutego 2017 #429697 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Tak Miły Pomocny Kulturalny Dużo czasu spędza na Tsie Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 28 Lutego 2017 #429702 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) @Freezu czyżby o to chodziło ? ,, Co wprowadzisz na naszego Ts? ' ' A dam tak aktywny ogarnięty bobek jesteś spoko ziomek ale nie daje tak z powodu kolesiostwa, po prostu uważam że jest dobrym kandydatem ps. jak się teraz tu zmienia sygnatury bo mam jakąś sprzed roku Edytowane 28 Lutego 2017 przez SzatanPicolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 28 Lutego 2017 #429707 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Jestem na tak, Dawid to odpowiednia osoba na to stanowisko. Widuję go na ts3, jest bardzo aktywny, kulturalny, ma dystans do siebie jak i do innych, opanowany, sądzę że nie ma większych kłótni, sporów i spin z innymi użytkownikami team speaka, oraz jest pomocny, stara się pomóc w każdej sytuacji, jeśli ma warunki do wymaganej pomocy. Jeszcze raz, jestem na tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 28 Lutego 2017 #429710 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Jestem na TAK: + kultura + często na ts3 + pomocny - masz słaby mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 28 Lutego 2017 #429725 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Jeżeli poradzisz sobie z moderowaniem forum i tsa jednocześnie, to nie widzę przeszkód. Z plusów: -aktywny -pomocny - kulturalny (w miarę ) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Lutego 2017 #429746 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Nie wiem czy chcesz masz range moderator i UBT. Dla mnie ta dodatkowa to za dużo. W UBT się opuszczasz, jako moderator forum też masz różne dni. Skup się najlepiej na tych rangach. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 28 Lutego 2017 #429755 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Hmm. Masz Bobson dwie odpowiedzialne rangi. Lecz jeśli uważasz że podołasz trzeciej to jestem skłonny dać Ci na tak, jesteś kulturalny, w miarę możliwość pomocny. Reasumując jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 28 Lutego 2017 #429759 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Tak +aktywny +(nie)pomaga +ogarnie -płacze jak go zabijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHAPON Napisano 1 Marca 2017 #429830 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Na Tak. -Przydupas -Ogarnięty - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 1 Marca 2017 #429864 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 +aktywny nawet +pewnie ogarnie bo to łatwa funkcja +posłuszny -kwadrat Można dać szansę temu kolekcjonerowi rang Reasumując - małe tak dla Bosona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drako Napisano 1 Marca 2017 #429901 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Można dać tak, chociaż uważam, że mając moderatora na forum nie potrzebujesz na ts'ie. +Aktywność +Zaangażowany w życie forum co przełoży się na ts3 +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 1 Marca 2017 #430001 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Pozostali kandydaci okazali sie lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 1 Marca 2017 #430002 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi