☢BobSON☢ Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Nick: BobSON Wiek: Za 13 tygodni 16 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Minimalne ;-; Posiadasz mikrofon?: Oczywiście Dlaczego własnie Ty?: Ponieważ jestem pomocny, miły, komunikatywny i staram się być bezkonfliktowy. Chcę także nabrać trochę doświadczenia, oraz pomóc aktualnej ekipie w trzymaniu porządku na naszym serwerze głosowym Staż na sieci: od 2k13 Co wprowadzisz na naszego Ts? Ład i porządek Aktualnie nie ma nic, co mógłbym wprowadzić. Może w przyszłości coś się znajdzie Podanie minimalistyczne. Jak każde poprzednie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQNFUN Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Hmm jako że nie masz skinów to dla Ciebie zrobię przysługę i wypowiem się za free. Bezkonfliktowy, dużo czasu spędza na ts'ie, zawsze służy pomocą dla nowych użytkowników i w ogóle - jestem jak najbardziej na tak. Póki co nie widzę lepszych kandydatów. Życzę powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freezu Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Pomijając fakt, że złamałeś punkt regulaminu forum w tym temacie, jestem na tak. Ogarnięta osoba, na pewno się sprawdzi jako moderator ts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikus Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Tak Miły Pomocny Kulturalny Dużo czasu spędza na Tsie Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanPicolo Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 (edited) @Freezu czyżby o to chodziło ? ,, Co wprowadzisz na naszego Ts? ' ' A dam tak aktywny ogarnięty bobek jesteś spoko ziomek ale nie daje tak z powodu kolesiostwa, po prostu uważam że jest dobrym kandydatem ps. jak się teraz tu zmienia sygnatury bo mam jakąś sprzed roku Edited February 28, 2017 by SzatanPicolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3End Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Jestem na tak, Dawid to odpowiednia osoba na to stanowisko. Widuję go na ts3, jest bardzo aktywny, kulturalny, ma dystans do siebie jak i do innych, opanowany, sądzę że nie ma większych kłótni, sporów i spin z innymi użytkownikami team speaka, oraz jest pomocny, stara się pomóc w każdej sytuacji, jeśli ma warunki do wymaganej pomocy. Jeszcze raz, jestem na tak. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maajkeel Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Jestem na TAK: + kultura + często na ts3 + pomocny - masz słaby mikrofon Link to comment Share on other sites More sharing options...
BornToFuckMH Posted February 28, 2017 Opiekun Sieci Share Posted February 28, 2017 Jeżeli poradzisz sobie z moderowaniem forum i tsa jednocześnie, to nie widzę przeszkód. Z plusów: -aktywny -pomocny - kulturalny (w miarę ) Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Nie wiem czy chcesz masz range moderator i UBT. Dla mnie ta dodatkowa to za dużo. W UBT się opuszczasz, jako moderator forum też masz różne dni. Skup się najlepiej na tych rangach. Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost` Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Hmm. Masz Bobson dwie odpowiedzialne rangi. Lecz jeśli uważasz że podołasz trzeciej to jestem skłonny dać Ci na tak, jesteś kulturalny, w miarę możliwość pomocny. Reasumując jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Tak +aktywny +(nie)pomaga +ogarnie -płacze jak go zabijam Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHAPON Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Na Tak. -Przydupas -Ogarnięty - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEX` Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 +aktywny nawet +pewnie ogarnie bo to łatwa funkcja +posłuszny -kwadrat Można dać szansę temu kolekcjonerowi rang Reasumując - małe tak dla Bosona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drako Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Można dać tak, chociaż uważam, że mając moderatora na forum nie potrzebujesz na ts'ie. +Aktywność +Zaangażowany w życie forum co przełoży się na ts3 +wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Pozostali kandydaci okazali sie lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...