Administrator aquax Napisano 1 Marca 2017 #429930 Administrator Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Witajcie. Postanowiłem stworzyć temat dotyczący błędów na wszystkich csgo modach. Zrobił się pewny chaos i sami już nie wiemy co zostało naprawione a co jeszcze jest do poprawy. Prosił bym pod tematem o zamieszczenie nadal występujących błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 1 Marca 2017 #429936 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) Duży lag pod koniec każdej rundy, wymiany. @тoмaѕѕ ツ próbowałeś /weapon /weapons ?? Edytowane 2 Marca 2017 przez Ripton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 1 Marca 2017 #429939 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 CSGO #1 Nie można się wymieniać. Wpisujemy /wymień, wybieramy coś do wymiany, klikamy na gracza, z którym chcemy się wymienić i pupa. Nic się nie dzieje. Nie da się z nikim wymienić. Nie działa komenda /daj Zamiast molotova jest nóż Zamiast rewolwera mamy nóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 1 Marca 2017 #429942 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Na serwerze występuje takie coś dziwnego. Wszystko picuś glancuś, ale w trakcie rozgrywki leci dziwna muzyka i wtedy 3/4 graczy łapie laga i na respie stoją nieruchomo. Nie wiem co to może być. W trakcie tego leci dziwna muzyka, której nawet nie ma na liście rs'ów. Większość graczy się laguje. Zawsze w 5 rundzie i około, jak jest 5/7 minut do końca mapy się to dzieje. A tutaj kilka ssów http://www55.zippyshare.com/v/0iD04K5w/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blade Killers | N3XT Napisano 1 Marca 2017 #429944 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Na cs go mod #8 nie dziala /wymien /daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariola Napisano 1 Marca 2017 #429945 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 dodam coś też od siebie.Na GO+DM też są problemy z wymianą. Często gracze na u@say piszą mi,że wymiana nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ENVYUS kennyS Napisano 1 Marca 2017 #429960 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) Na u@ piszą, że nie działa daj/wymień nadal, bug z molotovem, gdy przeżyjemy runde mając molotova, w następnej mamy 104 granaty HE, dziś zgłaszali jakieś problemy, że graczy i serwer wyrzuca co jakiś czas. Tyle wiem. CS:GO mod7 #Edit Kolejna nowość, w środku mapy włączyła się dziwna mroczna jakaś muzyka, zlagowało połowe graczy i wyrzuciło. Dziwne, pierwszy raz to widzę. Edytowane 1 Marca 2017 przez ENVYUS kennyS Nowy bug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Marca 2017 Autor #430087 Administrator Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 1. testowałem na każdym csgo modzie i mi działa komenda /daj lub /wymien Czy to zdarza się każdemu czy tylko poszczególnym osobom ? 2. kiedy mniej więcej ludzi wyrzucało z serwera 3. o której godzinie grała ta mroczna muzyka Wszystkie bugi zostały już zgłoszone do technika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ENVYUS kennyS Napisano 2 Marca 2017 #430088 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Każdemu. Od razu gdy muzyka się włączyła, lag i wszystkich wyrzuciło. Jakoś 5-7 runda. Ja doświadczyłem raz, ale słyszałem że już tak było. Godziny nie znam dokładnie było to pomiędzy 18:30-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Marca 2017 Autor #430089 Administrator Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Juz nie powinno wywalac. Czekam na informacje jak jutro bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blade Killers | N3XT Napisano 2 Marca 2017 #430160 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 (edytowane) Na cs go mod 8 nie dziala wymien i daj Edytowane 2 Marca 2017 przez Blade Killers | N3XT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 2 Marca 2017 #430183 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 (edytowane) 15 godzin temu, aquax napisał: 1. testowałem na każdym csgo modzie i mi działa komenda /daj lub /wymien Czy to zdarza się każdemu czy tylko poszczególnym osobom ? 2. kiedy mniej więcej ludzi wyrzucało z serwera 3. o której godzinie grała ta mroczna muzyka Wszystkie bugi zostały już zgłoszone do technika. Taak. Komendy same w sobie działają. Możemy wybrać co i ile sztuk chcemy wymienić albo dać. Sęk w tym, że gdy przychodzi do wyboru gracza, z którym chcemy się wymienić nic się nie dzieje. Klikasz przykładowo na 5. dupadupadupadupa i nic. Nie da się iść dalej. Nie da się wybrać osoby, z którą chce się wymienić. Gdy klikamy na czyiś numerek z nickiem nic się nie dzieje. Z moich obserwacji wynika, że ma tak dosłownie każdy na serwerze. Edytowane 2 Marca 2017 przez dupadupadupadupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Marca 2017 Autor #430200 Administrator Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Jest to pewnie spowodowane wprowadzeniem blokady wymian. Już wszystko przekazałem technikowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Siwucha# Napisano 2 Marca 2017 #430213 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Na CS:GO #2 dalej nie działa /daj i /wymień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 2 Marca 2017 #430220 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 GO#2 Nie da się wyłączyć modeli z CSGO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireMachine Napisano 2 Marca 2017 #430244 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Co do wymian i daj był to najgłupszy błąd jaki kiedykolwiek zrobiłem na odwrót dałem opcje kiedy blokuje wymianę... Wystarczyło z menu "zablokować" by "odblokować" Daj i wymiana już działa Wyłączenie modeli już działa poprawnie *Działa tz czeka na wgranie (jest na #4) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Marca 2017 Autor #430250 Administrator Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Za chwilę będę wrzucał pluginy na każdy serwer dodane. Po zmianie mapki bedzie dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 2 Marca 2017 #430260 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 @RiptonNie, nie próbowałem Tylko /menu i tam "wyłącz modele z CSGO", ale już działa poprawnie podobno to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Siwucha# Napisano 2 Marca 2017 #430261 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Na CS GO #2 przestał działać /jackpot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Marca 2017 Autor #430284 Administrator Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Po zmianie mapki będzie już smigal jackpot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 2 Marca 2017 #430286 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Co dalej wiadomo o klanach? I kiedy reset będzie na GO#2 bo gracze dopytuja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireMachine Napisano 2 Marca 2017 #430287 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Co do klanów jest wszystko na dobrej drodze prócz drobnego problemu komputer w naprawie gdzie był jedynie pisany ten skrypt. Mam nadzieje że dane nie zostaną stracone. Dokładnego terminu nie mam na ukończenie klanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 3 Marca 2017 #430439 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 (edytowane) Brak dźwięku bomby. #4 Edytowane 3 Marca 2017 przez Ripton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 4 Marca 2017 #430725 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Nie ma napisu o graczu rundy na #1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 4 Marca 2017 #430868 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 CSGO #2 Gdy wrzucę skrzynkę na jackpocie to nie liczy % i cały czas jest 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi