Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Problemy / Bugi na CS:GO modach

aquax

Rekomendowane odpowiedzi

Jackpot nie wiem czy to błąd:

na jackpocie było 34 klucze (czyjeś) ja tam dorzuciłem jeden klucz i wyskoczyło że mam bodajże 3/100 szanse na wygranie.

Wlazłem ponownie za chwilę aby dodać kolejny klucz ale pomimo tego że jeden już dodałem w menu było że na jackpocie jest 36 kluczy( ktoś już tam dorzucił) a moje szanse wynoszą 0/100 ;/

Oczywiście jackpota wygrała osoba która namawiała aby wbijac na jackpota. Nicku nie pamiętam ale sytuacja miała miejsce wczoraj między 21.00 a 22.30 chyba :)

• 3 weeks later...

Na AWP jest rynek off i nie można się zamieniać. Super byłoby również gdyby losowanie skrzynek na kazdym serwerze pojawiało się na czacie a nie w MOTD, dlaczego? Ponieważ często nie da się zobaczyć, tak szybko znika motd. Druga sprawa to nie będzie automatycznie ginąć losowa drużyna nie wiadomo czemu. A i szkoda że nie da się obstawiać na jackpocie skrzynek, ale cóż :/ proszę również o dodanie komendy /hud która będzie wyłączała informacje w lewym górnym rogu o randze, stosunku etc. przydatne na niskich rozdzielczościach.

edit: i jak się doda wszystkie klucze jakie się posiada, to pokazuje że mamy szanse 0/100 i że nie możemy nic dodać. Z tymi szansami proszę o poprawienie, plus lepiej jakby wyświetlało się to w procentach a nie ułamkach. Problem występuje na AWP, nigdzie indziej go nie widziałem, bo nie grałem.

Edytowane przez Mirabi

• 2 weeks later...

Proponuje.

Naprawienie Bugu związanego z tym że,  jak kupi się broń to żeby nie dawało nam cudzego skina.

Usunięcie części skinów do ak m4 i awp bo jest ich dużo a i tak gracze używają może Pięciu lub sześciu z nich.

Na serwerze GO #8 jeden gracz po stronie CT respi się w niebie i spada z takiej "wysokości" a jeden z graczy TT respi się na środku. Problem występuje na mapie de_nuke.

Edytowane przez `KinG`

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...