Baniatowaty Napisano 1 Marca 2017 #429968 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) Chciałbym was zaprosić do świetnej gry Paladins to przeznaczona na pecety oraz konsole (z tym nie wiem jak to działa ponieważ ja od tygodnia kodu nie dostałem do bety na konsole ) sieciowa strzelanka fantasy. Zabawa sprowadza się do toczenia multiplayerowych bitew, w których pięć osób z drużyny walczy o punkty na mapie. Chciałbym ją trochę przedstawić wam. GRASZ ZAPROŚ ZAGRAMY nick: Kulka1337 Jakieś pytania o grze coś ciekawego pisz w temacie. Może ja może ktoś inny zna odpowiedź. PS: Może i estetyki tu nie ma, ale najważniejsze rzeczy napisałem. W Paladins jest aktualnie 22 czempionów. Każda postać ma swoje kolekcje kart oraz 3 karty legendarne. np: Drogoz W grze jest parę typów gry Nie mogło także zabraknąć rankingów w którym grasz na zasadach oblężenia i każda osobą wybiera postać w wyznaczonym czasie. W grze są zadania tygodniowe jak i dzienne Tygodniowe np: Dzienne Są 3 różne typy walut w grze Kryształy, złoto i esencje Za kryształy można kupić praktycznie wszystko w grze oprócz kart zwykłych jak i legendarnych, za esencje kupimy tylko karty zwykłe i legendarne a za złoto kupisz różne skiny do postaci. A na koniec moja ulubiona postać Edytowane 1 Marca 2017 przez Idealna Bania DaNoN^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 4 Marca 2017 #430914 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Dnia 1.03.2017 o 19:59, Idealna Bania napisał: Chciałbym was zaprosić do świetnej gry Paladins to przeznaczona na pecety oraz konsole (z tym nie wiem jak to działa ponieważ ja od tygodnia kodu nie dostałem do bety na konsole ) sieciowa strzelanka fantasy. Zabawa sprowadza się do toczenia multiplayerowych bitew, w których pięć osób z drużyny walczy o punkty na mapie. Chciałbym ją trochę przedstawić wam. GRASZ ZAPROŚ ZAGRAMY nick: Kulka1337 Jakieś pytania o grze coś ciekawego pisz w temacie. Może ja może ktoś inny zna odpowiedź. PS: Może i estetyki tu nie ma, ale najważniejsze rzeczy napisałem. W Paladins jest aktualnie 22 czempionów. Pokaż ukrytą zawartość Każda postać ma swoje kolekcje kart oraz 3 karty legendarne. np: Drogoz Pokaż ukrytą zawartość W grze jest parę typów gry Pokaż ukrytą zawartość Nie mogło także zabraknąć rankingów w którym grasz na zasadach oblężenia i każda osobą wybiera postać w wyznaczonym czasie. Pokaż ukrytą zawartość W grze są zadania tygodniowe jak i dzienne Tygodniowe np: Pokaż ukrytą zawartość Dzienne Pokaż ukrytą zawartość Są 3 różne typy walut w grze Kryształy, złoto i esencje Pokaż ukrytą zawartość Za kryształy można kupić praktycznie wszystko w grze oprócz kart zwykłych jak i legendarnych, za esencje kupimy tylko karty zwykłe i legendarne a za złoto kupisz różne skiny do postaci. A na koniec moja ulubiona postać Pokaż ukrytą zawartość Sam od niedawna pykam w tą podróbkę Overwatcha ze znajomymi i rzeczywiście jest to całkiem spoko gierka. Polecam jak i zapraszam do wspólnej gry, mój nick to SQNFON (nie mylić z teleFONEM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Marca 2017 #430916 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 tez pykam w tą gierkę od pewnego czasu jak cos to zapraszajcie, moj nick: Maysterooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pozdruś 600 Napisano 5 Marca 2017 #430917 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Wbiłem najwiekszą range w tej grze XD Gra jest banalna i łatwa strasznie.Póki nie kupiłem overwatcha grałem w nia. To jest kopia overwatcha z wielka nakladka na placenie. OV>Paladins -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 8 Marca 2017 Autor #431647 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 (edytowane) Po takim czasie top 100 drogoz Edytowane 8 Marca 2017 przez Idealna Bania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Szejk` Napisano 12 Marca 2017 #432609 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Giera fajna, Nie masz kasy na Overwatch'a? Graj w Paladins'y ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hexann Napisano 26 Marca 2017 #436651 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Gierka całkiem spoko, przestałem już w nią grać. Na pewno Paladins wygrywa z OV pod względem cenowym ^^. Niestety w internetach dużo spinaczy jest co to się wkurzają bo "Paladins podróbka OV". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentosik. Napisano 5 Kwietnia 2017 #438980 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Fajny skin do makoy :). Aby go otrzymać trzeba wbić 30 lvl w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 2 Maja 2017 Autor #447122 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 1vs1 z @Born To Kill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seldo Napisano 2 Maja 2017 #447126 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Momomomożna mnie zaprosić, jestem nubem ale zagram Seldovsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 5 Maja 2017 Autor #447930 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Chyba nie lubią jak Drogozem gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 5 Maja 2017 #447933 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 takie tam lamusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentosik. Napisano 5 Maja 2017 #448057 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 ELO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 7 Maja 2017 #448444 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Takie tam w top 100 DaNoN^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 7 Maja 2017 Autor #448445 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Kiedyś tam top 24, a dziś nawet w top 100 mnie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 7 Maja 2017 Autor #448480 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 @Ripton jakaś walka była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 18 Maja 2017 #450150 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Baniatowaty i Seldo dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 18 Maja 2017 Autor #450181 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Ripton napisał: Hmm? Kto wygrał wszystko z tobą? Edytowane 18 Maja 2017 przez Idealna Bania Ripton i DaNoN^^ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 20 Maja 2017 #450416 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 @Idealna Bania Moc mapy testowej Zakręt Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 20 Maja 2017 Autor #450419 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 @Ripton jak na tej mapie to grać się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 23 Maja 2017 #451220 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 #support carry Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 23 Maja 2017 Autor #451227 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Mówił że dzięki niemu jestem tak "potężny", a przyszło co do czego jak ranked na niego i nic nie gra mowa o @Ripton Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi