Skocz do zawartości

Paladins: Champions of the Realm

Baniatowaty

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
  • Premium

Chciałbym was zaprosić do świetnej gry  Paladins to przeznaczona na pecety oraz konsole (z tym nie wiem jak to działa ponieważ ja od tygodnia kodu nie dostałem do bety na konsole :() sieciowa strzelanka fantasy. Zabawa sprowadza się do toczenia multiplayerowych bitew, w których pięć osób z drużyny walczy o punkty na mapie. Chciałbym ją trochę przedstawić wam.

GRASZ ZAPROŚ ZAGRAMY 

nick: Kulka1337

Jakieś pytania o grze coś ciekawego pisz w temacie. Może ja może ktoś inny zna odpowiedź.
PS: Może i estetyki tu nie ma, ale najważniejsze rzeczy napisałem.

W Paladins jest aktualnie 22 czempionów.

Pokaż ukrytą zawartość
Edytowane przez Idealna Bania

• Donator
  • Premium
  • Redaktor
  W dniu 1.03.2017 o 18:59, Idealna Bania napisał:

Chciałbym was zaprosić do świetnej gry  Paladins to przeznaczona na pecety oraz konsole (z tym nie wiem jak to działa ponieważ ja od tygodnia kodu nie dostałem do bety na konsole :() sieciowa strzelanka fantasy. Zabawa sprowadza się do toczenia multiplayerowych bitew, w których pięć osób z drużyny walczy o punkty na mapie. Chciałbym ją trochę przedstawić wam.

GRASZ ZAPROŚ ZAGRAMY 

nick: Kulka1337

Jakieś pytania o grze coś ciekawego pisz w temacie. Może ja może ktoś inny zna odpowiedź.
PS: Może i estetyki tu nie ma, ale najważniejsze rzeczy napisałem.

W Paladins jest aktualnie 22 czempionów.

Pokaż ukrytą zawartość
Expand  

Sam od niedawna pykam w tą podróbkę Overwatcha ze znajomymi i rzeczywiście jest to całkiem spoko gierka.
Polecam jak i zapraszam do wspólnej gry, mój nick to SQNFON (nie mylić z teleFONEM) ;) 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...