Przemo*_* Napisano 1 Marca 2017 #430025 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) Nick: Przemo*_* Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Mam admina na serwerze cs go 2 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 8lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dogaduje się z graczami, lubię się pośmiać, chcę też aby na serwerze panował spokój i miła atmosfera, a ludzi którzy łamią regulamin karać kickiem lub banem.Pozdrawiam administrację . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2-4h zależy czasami dłużej. Kontakt: Steam , ts. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Przemo*_*/80.72.43.106:27022/ Edytowane 1 Marca 2017 przez Przemo*_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Marca 2017 #430028 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 A link do GT to gdzie? Dostał nóżek i uciekł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 1 Marca 2017 Autor #430032 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Nie wiem Danke znasz mnie zanim grałem na cs go 2 to grałem cały czas na cod modzie 400lvl Cover, SirJunior, Losik, Szumi i inni mnie znają a na GT nie ma zadnego z moim nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lilpavl Napisano 1 Marca 2017 #430039 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Moim zdaniem przemo zasługuje na admina, jest często na serwerze pilnuje graczy np: upomina dzieci którzy używają mikrofonu i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 2 Marca 2017 #430120 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Przemo nie wypowiadaj się w swoim temacie Na + Wiek, steam, ogarnięty, spam u@ Na - Jest nas wystarczająco już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marca 2017 #430128 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Oj Przemuś jestem na tak. Zgłasza na u@ Aktywny na ts Na serwerze też jest aktywny ostatnio Steam Wiek ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 2 Marca 2017 #430148 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Jest nas sporo ale i tak jestem na TAK - Steam - Wiek - Zgłasza na u@ - Ogarnięty - Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 2 Marca 2017 #430241 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Jestem na Nie i na Tak + Steam , Wiek , aktywność itd , bot - Wypowiedź @MoNt3 mówi wszystko jest was wystarczająco. Najlepiej będzie jak wyżsi: @Danke:* @Ania ;) @SUNN. rozważą decyzję zamknięcia rekrutacji na admina COD 400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ca$H356 Napisano 3 Marca 2017 #430487 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Jak najbardziej na tak +Bardzo aktywny +Kultura +GT +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sNaKe Napisano 3 Marca 2017 #430582 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Jestem na Tak. Gdy jestem na serwerze zawsze go widzę. Stara się pomagać ludziom chociaż nie zawsze się da. Wiek, mikrofon, steam. Wszystko to wskazuje na dobrego przyszłego admina. Ma on również admina na innym serwerze więc widać, że daje sobie radę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Marca 2017 #430961 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi