Przemo*_* Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 (edited) Nick: Przemo*_* Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Mam admina na serwerze cs go 2 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 8lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dogaduje się z graczami, lubię się pośmiać, chcę też aby na serwerze panował spokój i miła atmosfera, a ludzi którzy łamią regulamin karać kickiem lub banem.Pozdrawiam administrację . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2-4h zależy czasami dłużej. Kontakt: Steam , ts. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Przemo*_*/80.72.43.106:27022/ Edited March 1, 2017 by Przemo*_* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 A link do GT to gdzie? Dostał nóżek i uciekł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo*_* Posted March 1, 2017 Author Share Posted March 1, 2017 Nie wiem Danke znasz mnie zanim grałem na cs go 2 to grałem cały czas na cod modzie 400lvl Cover, SirJunior, Losik, Szumi i inni mnie znają a na GT nie ma zadnego z moim nickiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilpavl Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Moim zdaniem przemo zasługuje na admina, jest często na serwerze pilnuje graczy np: upomina dzieci którzy używają mikrofonu i nie tylko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoNt3 Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Przemo nie wypowiadaj się w swoim temacie Na + Wiek, steam, ogarnięty, spam [email protected] Na - Jest nas wystarczająco już Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Oj Przemuś jestem na tak. Zgłasza na [email protected] Aktywny na ts Na serwerze też jest aktywny ostatnio Steam Wiek ujdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nodi Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Jest nas sporo ale i tak jestem na TAK - Steam - Wiek - Zgłasza na [email protected] - Ogarnięty - Kulturalny Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGusta Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Jestem na Nie i na Tak + Steam , Wiek , aktywność itd , bot - Wypowiedź @MoNt3 mówi wszystko jest was wystarczająco. Najlepiej będzie jak wyżsi: @Danke:* @Ania ;) @SUNN. rozważą decyzję zamknięcia rekrutacji na admina COD 400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ca$H356 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Jak najbardziej na tak +Bardzo aktywny +Kultura +GT +Doświadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKe Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Jestem na Tak. Gdy jestem na serwerze zawsze go widzę. Stara się pomagać ludziom chociaż nie zawsze się da. Wiek, mikrofon, steam. Wszystko to wskazuje na dobrego przyszłego admina. Ma on również admina na innym serwerze więc widać, że daje sobie radę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...