Eressei Napisano 5 Marca 2017 #430931 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 (edytowane) Data zdarzenia : Myślę, że zbędne Nick gracza : Administracja, która odpowiada za przyznawanie kodów na darmowego vipa 3 dni. Dowody : Świadkowie : --- Uzasadnienie : Od dłuższego czasu nikt kto zgłosił się po darmową usługę nie otrzymał jej. Ja czekam już od środy, pobrałem klienta cs 1.6, ale mimo wwszystko darmowej usługo za to nie otrzymałem do tej pory. Rozumiem, że czasem ktoś nie ma czasu i są opóźnienia 1-2 dni, ale z tego co widzę niektórzy czekają o wiele dłużej. Edytowane 5 Marca 2017 przez Eressei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Marca 2017 #430941 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zastosuj się do wzoru inaczej skarga wyląduje w koszu. Data zdarzenia : Nick gracza : Dowody : Świadkowie : Uzasadnienie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eressei Napisano 5 Marca 2017 Autor #430943 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 5 Marca 2017 #430945 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 (edytowane) Godzinę temu, Eressei napisał: Data zdarzenia : Myślę, że zbędne Nick gracza : Administracja, która odpowiada za przyznawanie kodów na darmowego vipa 3 dni. Dowody : Świadkowie : --- Uzasadnienie : Od dłuższego czasu nikt kto zgłosił się po darmową usługę nie otrzymał jej. Ja czekam już od środy, pobrałem klienta cs 1.6, ale mimo wwszystko darmowej usługo za to nie otrzymałem do tej pory. Rozumiem, że czasem ktoś nie ma czasu, ale tak jest już spory okres czasu. @Ania ;) @Danke:* @SUNN. @happy Edytowane 5 Marca 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 5 Marca 2017 #431012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Hmmm z tego co widzę to kod został wysłany. Co do czasu oczekiwania - cóż, czasem się zdarza tak, że wątek gdzieś umyka w natłoku innych spraw i tematów za co przepraszamy. W takiej sytuacji zawsze można wysłać PW do któregoś z SuperAdminów. Poza tym przez odzyskiwanie forum powstało pytanie czy ta oferta jest nadal aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eressei Napisano 5 Marca 2017 Autor #431078 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Dzięki, kod otrzymałem, a co do wysyłania wiadomości - SUNN, nie mogłem do Ciebie napisać, bo miałeś pełną skrzynkę odbiorczą a do Ani pisałem, niestety nie odczytała ;-) Myślę, że wszystko wyjaśnione, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Marca 2017 #431336 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi