Eressei Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 (edited) Data zdarzenia : Myślę, że zbędne Nick gracza : Administracja, która odpowiada za przyznawanie kodów na darmowego vipa 3 dni. Dowody : Świadkowie : --- Uzasadnienie : Od dłuższego czasu nikt kto zgłosił się po darmową usługę nie otrzymał jej. Ja czekam już od środy, pobrałem klienta cs 1.6, ale mimo wwszystko darmowej usługo za to nie otrzymałem do tej pory. Rozumiem, że czasem ktoś nie ma czasu i są opóźnienia 1-2 dni, ale z tego co widzę niektórzy czekają o wiele dłużej. Edited March 5, 2017 by Eressei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Zastosuj się do wzoru inaczej skarga wyląduje w koszu. Data zdarzenia : Nick gracza : Dowody : Świadkowie : Uzasadnienie : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eressei Posted March 5, 2017 Author Share Posted March 5, 2017 Gotowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQNFUN Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 (edited) Godzinę temu, Eressei napisał: Data zdarzenia : Myślę, że zbędne Nick gracza : Administracja, która odpowiada za przyznawanie kodów na darmowego vipa 3 dni. Dowody : Świadkowie : --- Uzasadnienie : Od dłuższego czasu nikt kto zgłosił się po darmową usługę nie otrzymał jej. Ja czekam już od środy, pobrałem klienta cs 1.6, ale mimo wwszystko darmowej usługo za to nie otrzymałem do tej pory. Rozumiem, że czasem ktoś nie ma czasu, ale tak jest już spory okres czasu. @Ania ;) @Danke:* @SUNN. @happy Edited March 5, 2017 by SQNFUN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Hmmm z tego co widzę to kod został wysłany. Co do czasu oczekiwania - cóż, czasem się zdarza tak, że wątek gdzieś umyka w natłoku innych spraw i tematów za co przepraszamy. W takiej sytuacji zawsze można wysłać PW do któregoś z SuperAdminów. Poza tym przez odzyskiwanie forum powstało pytanie czy ta oferta jest nadal aktualna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eressei Posted March 5, 2017 Author Share Posted March 5, 2017 Dzięki, kod otrzymałem, a co do wysyłania wiadomości - SUNN, nie mogłem do Ciebie napisać, bo miałeś pełną skrzynkę odbiorczą a do Ani pisałem, niestety nie odczytała ;-) Myślę, że wszystko wyjaśnione, można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...