Nejten c; Napisano 18 Marca 2017 #434431 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Nick: Nejten c; Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie miałem jeszcze przyjemności bycia adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 2 Staż w CS-sie: 540 godzin Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: : Ponieważ bardzo bym chciał pomóc obecnym administratorom dość często gram w godzinach w których trudno o admina są to godziny poranne i późne wieczory. Dogaduje się z graczami, lubię się pośmiać, chcę też aby na serwerze panował spokój i miła atmosfera, a ludzi którzy łamią regulamin karać kickiem lub banem. Pozdrawiam administrację. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6-7 Godzin Kontakt: Steam / TS Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Nejten c;/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 18 Marca 2017 #434434 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Jestem na TAK + Steam + Wiek + Ogarnięty + Kulturalny + Zgłasza na U@ + Często aktywny na serwerze AMXX pomogę ci sie nie przejmuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atsui Napisano 18 Marca 2017 #434469 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Jestem na tak * Steam +, * Wiek +, * Aktywny i komunikatywny na Sewerze +, * Dogaduje się z graczami +, * AMX - , Jedynym problemem jest amx , ale nie jest on taki ciężki do ogarnięcia, jestem pewien że raz dwa się go nauczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 18 Marca 2017 #434493 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Na tak Steam Wiek Godzinki Ogarnięty AMX jak coś to Ci pomogę ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 18 Marca 2017 #434495 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Można dać mu szanse + Steam + Ogarnięty + Wiek + Kulturalny czasami go nerwy ponoszą ale to czasami jak każdego + Zgłasza na U@ + Często aktywny na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marca 2017 #434703 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 (edytowane) A ja jestem wyjątkowo na NIE Popisałeś się ostatnio na mapie wiocha nazywając mnie "piz*ą" tylko dlatego że grałem assasinem i mam 1/1 z kosy. 17 godzin temu, Nejten c; napisał: chcę też aby na serwerze panował spokój i miła atmosfera, a ludzi którzy łamią regulamin karać kickiem lub banem http://www50.zippyshare.com/v/zRfnTkx1/file.html Chcesz karać a sam nie przestrzegasz regulaminu. -.- Najpierw naucz się szanować innych a potem pisz podanie. Co najwyżej jestem za okresem próbnym 2tyg. Edytowane 19 Marca 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 20 Marca 2017 #435109 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Jak dla mnie mam małe wątpliwości sam wiesz za co ale myślę,że można dać Ci szansę jestem za Okresem próbnym 2 tyg zobaczy jak się będziesz sprawował w roli admina !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerwonyy. Napisano 20 Marca 2017 #435111 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Jestem na tak, wysoka aktywność, to się ceni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 22 Marca 2017 #435722 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Na tak parufczaku steam + godzinki + kultura -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- amx -/+ się okaże jakie te umiejęności masz ( oby nie takie jak nodi xDDD) jak chcesz to cię puczę ogarnięty jesteś w miare + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ca$H356 Napisano 22 Marca 2017 #435734 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Wydaje mi sie ze znajomosc amx 2 to troche malo z drugiej strony nie raz na serwerze zdarzalo ci sie przeklinac Ale duzy plus to jest czas jaki spedzasz na serwerze jak odemnie to male TAK A tak Wogóle to moze juz skonczyc ten nabor tych adminow ?? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nejten c; Napisano 22 Marca 2017 Autor #435777 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Dziękuje wszystkim za wypowiedzenie się na mój temat Co do mojej kultury, jak wymieniłem to lubię się pośmiać, nie wyzywam nikogo na poważnie, a szczerze mówiąc każdy może przeklnąć, każdego czasami poniesie xD Co do AMX, to postaram się go nauczyć jak najszybciej mogę, z lekką pomocą od naszych miłych administratorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Marca 2017 #436100 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Okres próbny 2 tyg. Mam wątpliwości co do Twojego zachowania, więc w tym czasie zobaczymy czy zostaniesz czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Marca 2017 #436101 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi