Ripton Napisano 21 Marca 2017 #435316 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Twój nick podczas gry: Bot Maciek Godzina, data zdarzenia: Teraz Mapa: css_nuke STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:88096318 Uzasadnienie: Ban za ab XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Marca 2017 #435317 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 @Mow Mi Dave1 Zapraszam z wyjaśnieniami standardowo masz na to 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mow Mi Dave1 Napisano 21 Marca 2017 #435318 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Tak Dałem mu teraz bana z powodu: AKTUALNY BAN admin Regev zbanowal go 1 Wiec ja tylko w tym momecie wykonalem moje polecenie.Czyli zbanowanie Tego Gracza za aktualnego bana. Wiec nie piszcie do mnie w tym Temacie tylko do admina Regeva.Tyle mam do powiedziena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROMANIKOV Napisano 21 Marca 2017 #435320 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) @Mow Mi Dave1 Regev zrobił mu ssy 23 minuty temu, po czym wrzucił ss'y i dostał UB. Ty go zbanowałeś po otrzymaniu UB. Lepiej wejść na forum i być pewnym czy ban którego chcesz dać jest słuszny Edytowane 21 Marca 2017 przez ROMANIKOV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Marca 2017 #435321 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Żartujesz sobie w tym momencie? Owszem dostał ss i zaraz po chwili je wstawił na forum dlatego dostał UB. A Ty nałożyłeś na niego bana z powodem Aktywny nie sprawdzając bansa ani forum, co to w ogóle za tłumaczenie? 2 minuty temu, Mow Mi Dave1 napisał: Tak Dałem mu teraz bana z powodu: AKTUALNY BAN admin Regev zbanowal go 1 Wiec ja tylko w tym momecie wykonalem moje polecenie. Czyje polecenie? Graczy? Którzy klneli wyzywali go a Ty nie reagowałeś? 3 minuty temu, Mow Mi Dave1 napisał: Czyli zbanowanie Tego Gracza za aktualnego bana. Wiec nie piszcie do mnie w tym Temacie tylko do admina Regeva.Tyle mam do powiedziena. O nie nie to Ty masz nam wyjaśnić na jakiej podstawie dałeś bana za aktywny, bo nic z tego nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mow Mi Dave1 Napisano 21 Marca 2017 #435322 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Bot Maciek' dostal bana na zawsze. Powod: 'AB' Moj ban. Okej dałem ale Teraz Zobacz sobie To Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mow Mi Dave1 Napisano 21 Marca 2017 #435323 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 a to Regeva:[AMXBans] 'Bot Maciek' dostal bana na zawsze. Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' Po czym Dopisał mi to na u@ (ADMIN) Regev : Bot Bedzie Bot" To wszystko znalazlem W konsoli .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regev Napisano 21 Marca 2017 #435324 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Bo sądziłem że ma wh nie chciałem go od razu banować za WH tylko dałem ss"y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Marca 2017 #435326 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 @Mow Mi Dave1 Nic nie rozumiem co chcesz powiedzieć. Masz opcje edytuj nie pisz posta pod postem. 3 minuty temu, Regev napisał: Bo sądziłem że ma wh nie chciałem go od razu banować za WH tylko dałem ss"y Dlaczego nie sprawdziłeś bansa 6 raz ten gracz dostał ss. Wiesz jak to sie kończy prawda? Temat ląduje w waszym dziale adminowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Marca 2017 #435327 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi