Seldo Napisano 21 Marca 2017 #435504 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) Siema, chcę wam zaprezentować skrypt na BH, oczywiście legalny skrypt, co wam będzie potrzebne ? Myszka Mózg Internet i to wszystko program jest legalny, w cs 1.6 nie działa tak dobrze jak w cs:go ale można popróbować. Zaczynajmy 1. Wejdź na strone https://autohotkey.com/ i kliknij przycisk DOWNLOAD Po zainstalowaniu naszego AUTOHOTKEYA, przenosimy go na pulpit i go nie ruszamy. 2. Klikamy PPM na pulpi wybieramy Nowy>AutoHotkey Script Po czym jeszcze raz PPM na nowy skrypt i Edit Script Usuwamy wszystko co jest napisane w naszym skrypcie i wklejamy to: Cytuj *space:: Loop { GetKeyState,state,space,P if state = U break Send,{space} Sleep,20 } return Zamykamy klikamy Zapisz. 3. Odpalamy naszego SiJesGoł, wybieramy tryb i cieszymy się naszym legalnym skryptem. Mam nadzieje że wszystko wytłumaczyłem tak aby największa ameba sobie poradziła. Jeśli pomogłem możesz zostawić repke a ja będę zadowolony Dzięki. Uwaga, za skrypt nie można dostać VAC'a, można dostać jedynie Overwatcha, więc nie przesadzajcie z szybkością na MM'ach. Sam używam tego 2 miesiące nie dostałem ani VAC'a ani Overatcha ale (JA) utrzymuje się przy max 300 velocity. Skrypt daje nam tylko tyle że zamiast klikać spacje możemy ją przytrzymać. Nie wygodne jest to przy pisaniu ale to już nie jest aż taki problem Jeśli złamałem regulamin z obrazkami to przepraszam ale nie wiedziałem i jest to mój błąd. Edytowane 21 Marca 2017 przez Seldo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seldo Napisano 21 Marca 2017 Autor #435530 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) Chciałbym przeprosić ale nie wiem czemu wszystkie ssy kopiuje i zrzuca mi w dół nie wiem czemu / @SQNFUN, @BeZzijak wy chcecie dostać VAC'a za AutoHotkeya to ja ci gratuluje Edytowane 25 Marca 2017 przez Seldo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nTensiVe. Napisano 22 Marca 2017 #435708 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 (edytowane) Bardzo fajny poradnik napewno go użyje. ;)) Edytowane 22 Marca 2017 przez 1nTensiVe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 24 Marca 2017 #436024 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Dzisiaj sobie spróbuję tego skryptu nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 24 Marca 2017 #436037 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Radzę Wam tego gówna nie używać, no chyba że chcecie dostać VAC'a na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Marca 2017 #436041 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Legalne skrypty na BH xDDDDDDDDD Bez komentarza panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 24 Marca 2017 #436043 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 (edytowane) Niektórzy i tak już są na VaCacjach , więc jedno małe odpalenie w tą czy w tą... Edytowane 24 Marca 2017 przez Silverka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentosik. Napisano 23 Kwietnia 2017 #444225 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) BH na scroll (gałke) Scroll na góre: bind "MWHEELUP" "+jump" Scroll na dół: bind "MWHEELDOWN" "+jump" Aby cofnąć bindy: bind "MWHEELUP" "invprev" bind "MWHEELDOWN" "invnext" Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez Mentosik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi