Medusa Napisano 5 Kwietnia 2017 #439013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Nick: Medusa Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Myślę ,że mam jakieś byłem Adminem na cod-modach amx mam obeznane komendy znam ... Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 6/7 Lat Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Te pytanie zawsze jest trudne od pewnego czasu dużo na serwerze jest ludzi na AB oraz Oszustów co kradną skiny chciałbym się zająć tym osobiście wiele osób uważa ,że może bym banował za Free ale tak nie jest potrafię rozpoznać czitera oraz kto jest na Aktywnym banie itp Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Gram w sumie ciągle prawie w cs'a online dziennie od rana do wieczora na STEAMIE jak ktoś z znajomych gra to gram : 3 Kontakt: STEAM LUB TUTAJ NA FORUM PW Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Medusa/80.72.33.58:27275/ Pozwolenie przed czasem od następnego podania mam od @happy żeby nie było Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Medusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drako Napisano 5 Kwietnia 2017 #439023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Na nie. Powód podał bezi i jest on w dziale skargi. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Drako yolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor #439026 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 5 minut temu, Drako napisał: Na nie, ze względu na nieprzestrzegania regulaminu Wszystko inne spełniasz, natomiast wyraźnie pisze na końcu wzoru XD "Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14 dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum." Przepraszam za wypowiadanie się w podaniu Drako czytaj z zrozumieniem mam pozwolenie na złożenie podania od Super Admina @happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 5 Kwietnia 2017 #439035 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Na Tak. +Steam +Mikro +Pracuje nad kulturą na serwerze +Zgłasza u@ +Pomocny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 6 Kwietnia 2017 #439075 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Chcesz banować ludzi za AB a sam na nim grasz xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor #439111 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 5 godzin temu, Maajkeel napisał: Chcesz banować ludzi za AB a sam na nim grasz xd. Polecam czytać z zrozumieniem to nie jest mój STEAM ... tylko ktoś mi dawniej ukradł STEAM zupełnie inne IP JEST i AB mam mieć ? śmieszne haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 6 Kwietnia 2017 #439123 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 6 Kwietnia 2017 #439128 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Kolega dostał bana i na serwerach i na forum. Temat leci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi