SQNFUN Napisano 8 Kwietnia 2017 #439872 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tło na forum Tematyka: Multi-Head Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): --- Kolorystyka: Ciemna Rozmiar: Taki jak tło na profilu Napis: SQNFUN Inne uwagi: Chciałbym jakieś fajne tło, które składałoby się z wyśrodkowanego napisu SQNFUN oraz samych czaszek w tle (czaszek = obecnego loga MH). Coś w tym stylu Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 9 Kwietnia 2017 #439946 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Coś takiego? @SQNFUN rozmiar pasuje patrzyłem Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Ripton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor #440010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) 4 godziny temu, Ripton napisał: Coś takiego? Tak, coś takiego tylko tło w niektórych miejscach ma inny kolor no i ten napis mi się trochę nie podoba Jakby Ci się chciało to możesz spróbować coś jeszcze zakombinować i tym samym czekam dalej na inne prace grafików. P.S też nie znam aktualnego rozmiaru tła profilu, w temacie jest napisane 1300x200 ale nie wiem czy to jest dalej aktualne.@Ripton w sumie wolałbym aby tło było czarne, takie jakie jest na forum no i dalej ten napis mi nie pasuje xDD Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 9 Kwietnia 2017 #440057 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Proszę liczę na miłą opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 9 Kwietnia 2017 #440083 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) @SQNFUN Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Natsu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor #440164 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 10 godzin temu, ~KUCYK~ napisał: Proszę liczę na miłą opinie Mam wrażenie że ukradłeś prace @Riptona, trochę ją uciąłeś, dodałeś filtr oraz swój napis - ogólnie mi się nie podoba. 9 godzin temu, Natsu! napisał: @SQNFUN Mam wrażenie że te czaszki są jakieś nie wyraźne oraz sam napis za bardzo mi się nie podoba ale o takie tło - tak jak u Riptona mi chodziło. Poczekam jeszcze na prace innych, właściwie to teraz chodzi tylko o napis, bo ciągle jakoś nie podoba mi się jego czcionka jak i sposób wkomponowania w tło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 16 Kwietnia 2017 #442119 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Brak zainteresowania zleceniodawcy tematem - zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 16 Kwietnia 2017 #442120 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Twoje zlecenie nie zostało zrealizowane. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi