SQNFUN Napisano 14 Kwietnia 2017 #441275 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Zrobicie w końcu coś z tymi ikonkami od rang? Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 14 Kwietnia 2017 #441448 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Czy oprócz Ciebie ktoś jeszcze ma takie problemy? Ktokolwiek? Zrobię specjalnie dla Ciebie poradnik, jak się tego pozbyć. @SQNFUN może tak wróć do pc zamiast pisać wiadomości z klopa, z tel Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Bene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 14 Kwietnia 2017 Autor #441450 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) 10 minut temu, Bene napisał: Czy oprócz Ciebie ktoś jeszcze ma takie problemy? Ktokolwiek? Zrobię specjalnie dla Ciebie poradnik, jak się tego pozbyć. Po prostu wyjaśnij mi dlaczego co jakiś czas znikają ikonki i to napraw. Ostatnio nie widziałem połowy ikonek ale widziałem ikonkę supporta, a dzisiaj już nawet supporta nie widzę. EDIT: Nie rozumiem Twojej edycji posta, jestem na PC, a po za tym co to ma wspólnego z tematem? Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 14 Kwietnia 2017 #441452 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi