Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ten temat będzie służył do przypominania grafikom o ich obowiązku odrabiania ostrzeżeń. Jeżeli grafik nie odrobi warna w ciągu czasu danego mu przez S@/Moderatora/SM przeobrazi się on w ostrzeżenie w dziale grafików.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Napisano
Godzinę temu, Natsu Dragneel! napisał:

1. Nie zamierzam tego zrobić cenzurę dałem.

Po pierwsze to zapoznaj się z regulaminem.

Cytując Lovasa, który specjalnie to podkreślił:

"Przypominam wszystkim o punkcie 6, Regulaminu forum.

6.Dozwolone używanie słów wulgarnych jedynie z cenzurą, która ma wyglądać w następujący sposób: kur*a, pierdolni*t* itp. 

"Spiehdalać" i tego typu słowa, ze zmienioną literą są również karane. Ma być cenzura, tak jak wyżej. Nowi użytkownicy będą upominani. "

Tutaj cytat Twojej wypowiedzi z podania:

Lipę niedawno odj3ba!es

Podmiana "e" na "3" podpada właśnie pod "zmienioną literę".

2. Nie mam jak. 

O tym się myśli zanim się zacznie bzikać na forum :)

Poza tym w 24h udało Ci się uzbierać 4 ostrzeżenia (dwa upomnienia i dwa +1 warny). Radziłbym zapoznać się z regulaminem i zacząć go przestrzegać.

Napisano (edytowane)
31 minut temu, SUNN. napisał:

Po pierwsze to zapoznaj się z regulaminem.

Cytując Lovasa, który specjalnie to podkreślił:

Tutaj cytat Twojej wypowiedzi z podania:

Podmiana "e" na "3" podpada właśnie pod "zmienioną literę".

O tym się myśli zanim się zacznie bzikać na forum :)

Poza tym w 24h udało Ci się uzbierać 4 ostrzeżenia (dwa upomnienia i dwa +1 warny). Radziłbym zapoznać się z regulaminem i zacząć go przestrzegać.

Nie mam zamiaru niczego czytać ani z niczym się zapoznawac :) jak i nie mam zamiaru robić żadnych reklam :)

@SUNN.

Mylisz obowiązki z regulaminem, moim obowiązkiem jest robienie zleceń które robię w wolnej chwili :)@SUNN.

Edytowane przez Natsu Dragneel!
Napisano

Nikt Ci nie każe stosować sie do regulaminu nie wciskamy "papu" na siłę. Śmieszne, że z tego tematu zrobił się taki bargololololo. 

Rób co chcesz wedle uznania nikt nie może Ci nic nakazać. 

Masz 3 warny i 72h na ich odrobienie.

Napisano

Nie mam zamiaru niczego czytać ani z niczym się zapoznawac :) jak i nie mam zamiaru robić żadnych reklam :)

W takim razie przekazuję sprawę @Malu #URLOP bo ja nie widzę sensu Cię trzymać na sieci z jakąkolwiek rangą skoro masz gdzieś regulaminy i Twoje obowiązki.

• 3 weeks later...
Napisano

@Bene Gdy @Missia napisała mi notatkę do posta i jej również wspominałem że nie mam edycji postów, więc można spojrzeć w temacie że tam wspominiałem żę nie mogę poprawić tego błędu bo nie mam edycji posta  i do tej chwili nie mam edycji postów oprócz działy grafików ;)  Tam to jest ostatnia strona ;) 

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...