RYBSON Napisano 29 Maja 2017 #452238 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Nick: ^^RYBSON^^ Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): serwer only dd2 (inna serwerownia) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 10 Steam / NonSteam: Non Steam, Licze, że zrobicie wyjątek ponieważ jestem stałym graczem od ponad 2 lat STEAM_0:4:802267708 Dlaczego Ty: Jak wyżej wspomniałem gram ponad 2 lata na serwerze z jedną dłuższą przerwą, długi już czas nie łamie regulaminu. Jestem znaną osobą na serwerze. Często gram i często nie ma dosłownie żadnego admina który mógłby popilnować porządku na serwerze i dlatego właśnie składam to podanie. Myślę, że brak steam będący ogólnie dużą wadą ponieważ bez niego nie można być adminem w moim przypadku będzie inny. Potrafię rozpoznać czy ktoś oszukuje czy nie. Świadczą o tym moje częste wiadomości do u@ na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu 2-4 godziny w weekend 2-6 Kontakt: Steam, FB Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/^^RYBSON^^/80.72.40.110:27008/ A teraz proszę, nie patrzcie na mój steam. Gracze wiedzą, że nadaje się na to stanowisko i dużo osób może to potwierdzić. Dziękuje za uwagę i z góry dziękuje za odpowiedź. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Maja 2017 #452307 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 (edytowane) Raczej bez steama się nie obejdzie, ale tak czy inaczej jesteś dobrym kandydatem: zgłaszasz cheaterów, kultura jest, aktywność tak samo, znasz regulamin. Jeżeli byłaby szansa dla ciebie bez steama to masz moje tak. Powodzenia! Edytowane 29 Maja 2017 przez breed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 29 Maja 2017 #452310 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Jestem jak najbardziej na tak. Zgłaszasz mi jak i innym Supportom cały czas jakieś osoby. Angażujesz się w życie serwera, jesteś bezkonfliktową osobą. Jak byłem OP go mod awp to było dwóch adminów bez steam i jakoś dobrze sobie radziliśmy. Myślę, że w tym przypadku tak samo będzie. Składasz podanie po raz drugi co najmniej i widać, że Ci bardzo zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 29 Maja 2017 #452346 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Również jestem na tak pomimo braku steama bardzo aktywny na serwie, potrafi wyłapać każdego czitera, w tym przypadku jestem jak najbardziej za przymknięciem oka na brak steamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milosnik Analny Napisano 30 Maja 2017 #452464 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Jestem na tak mimo tego ze nie jestem dobrym graczem malo czasu spedzam na tym serwerze(jakies 7 h dziennie) czesto go spotykam na serwerze , jest bardzo aktywny, nie stwarza problemow , nie widzialem zeby chociaz raz zlamal regulamin. Mam nadzieje ze dostanie admina i napewno sie sprawdzi jak nie to juz tu nie przyjde Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 30 Maja 2017 #452509 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Neutral +wiek +kultura +brakuje adminów -steam -ostatnio dużo czasu spędzałes na spectatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 31 Maja 2017 Autor #452530 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 8 godzin temu, Gustaw napisał: Neutral +wiek +kultura +brakuje adminów -steam -ostatnio dużo czasu spędzałes na spectatorze Spectator to był przypadek wtedy bo musiałem szybko do sklepu skoczyć i zapomniałem się spytać admina o pozwolenie ale na pewno już czegoś takiego nie powtórzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu130622 Napisano 2 Czerwca 2017 #452952 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Jestem jak najbardziej na tak żeby RYBSON zosał adminem , bardzo dużo czasu spędza na serwerze. I myślę że będzie dobrze jeśli będzie jeszcze jeden taki admin który spędza dużo czasu na serwerze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Dziadekk Napisano 2 Czerwca 2017 #453026 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 na TAK mily ogarniety -brak steam aktywnosc jestem jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 3 Czerwca 2017 #453083 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi