SQNFUN Napisano 4 Czerwca 2017 #453200 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Gdzie ten zapowiadany reset? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Czerwca 2017 #453208 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 @SQNFUN było napisane "dziś albo jutro" więc taki temat mógłby powstać np. pojutrze. Kwestią logiki jest, patrząc na dzisiejszy dzień że reset mógłby się odbyć wczoraj, ale może odbyć się też dzisiaj, bo OP nie zdążył dokończyć poprawek. Temat dlaczego zamknięty, pewnie temu aby nie było spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 4 Czerwca 2017 Autor #453209 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 (edytowane) 1 minutę temu, happy #URLOP napisał: @SQNFUN było napisane "dziś albo jutro" więc taki temat mógłby powstać np. pojutrze. Kwestią logiki jest, patrząc na dzisiejszy dzień że reset mógłby się odbyć wczoraj, ale może odbyć się też dzisiaj, bo OP nie zdążył dokończyć poprawek. Temat dlaczego zamknięty, pewnie temu aby nie było spamu. ale wczoraj powstał kolejny temat w którym nic na temat resetu nie ma, a oba tematy są zamknięte. Myślałem że sobie z rana pogram, a tu kappa. Edytowane 4 Czerwca 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Czerwca 2017 #453210 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 aa to przepraszam @SQNFUN . Poczekajmy na wypowiedź @S0B0T4 w takim razie. Born i Bezzi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Czerwca 2017 #453213 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Tak wiem temat powstał,ale reset nie został zrobiony,bo pojawiły się problemy z jedną klasą,dlatego reset będzie dziś po naprawieniu klasy. Żeby po resecie nie było takich problemów i zbędnych skarg na forum za nieprawidłowe działanie poszczególnych rzeczy. Przepraszam za małe zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Czerwca 2017 #453535 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 I co w końcu z tym resetem? Jezeli jedna klasa jest zbugowana to co za problem ją usunac i zrobic reset a klasa zając sie i zrobic ja poprawnie na kolejny reset?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 5 Czerwca 2017 #453629 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 @Mako118 wszystkie klasy już działają poprawnie ale z tego co mi wiadomo to @S0B0T4 nie ma dostępu do SQL by zrobić reset i trza czekać na kogoś z góry by zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 5 Czerwca 2017 Autor #453630 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 (edytowane) 34 minuty temu, WolfIDraV napisał: @Mako118 wszystkie klasy już działają poprawnie ale z tego co mi wiadomo to @S0B0T4 nie ma dostępu do SQL by zrobić reset i trza czekać na kogoś z góry by zrobił. @happy @SUNN. #URLOP @Malu @aquax Sunn: @SQNFUN SOBOT4 ma kontakt z Malu skoro mają robić reset więc nie wiem po co to wołanie. Zbędny post. EDIT: @SUNN. #URLOP Jak widzisz wołanie się przydało i reset został zrobiony, @Malu dzięki. Edytowane 5 Czerwca 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Czerwca 2017 #453636 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Reset zrobiony SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Czerwca 2017 #453754 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi