Wywra Napisano 13 Czerwca 2017 Autor #455337 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Dziękuję Jakub za opinie i SUNN za posta ale proszę zamknąć temat. Nie chcę się kłócić dłużej z obecnymi adminami cod400. Mam pracę na cały etat, wiele pasji i zajęć o których nie będę się rozwodzić i poświęcę się temu. I tak nagrywam demko 24/7 jak gram bo non stop ktoś mnie wyzywa albo buntuje graczy (jak Muminek który ostatnio dwie mapy pod rzad gadał przez mikro do innych graczy jak byłem na spect i paliłem fajkę że będą jutro na forum itd XDD) więc jak coś będzie źle na serwie to wrzucę na forum i kto ma polecieć ten poleci i w sumie mam głęboko czy od razu bo mam admina czy po czasie, bo to wrzucę. CS traktuje jako jedna z wielu rozrywek i adminem chciałem być tylko dla przyjemności swojej rozgrywki, żeby pilnowac czitow czy ludzi którzy wyzywają innych, mieć lepszy serwer dla siebie. Jeśli się nie da to będę czasem grać i wrzucać demka, a jeśli dalej takie Muminki, MiloTM czy Rafaly W beda mnie bezkarnie obrażać, to rzucę ten serwer. Dla nikogo to nie jest strata bo jestem jednym z wielu graczy, chociaż kupuję klasę Śmiecia czy VIPy zawsze jak gram, to moje marne 10-30zl/mc różnicy nie zrobi. Więc nie jest to groźba czy szantaz a po prostu informacja i wyjaśnienie dlaczego rezygnuje z podania. Mam nadzieję że na cod400 wróci porządek, bo np Bezzi to za******y uczciwy gościu pilnujący porządku a SUNN nie wahał się ani chwili i jak ktoś mu dostarczyl moje nagrania to Rafał W z miejsca dostał bana na TS3. To są osoby które są sieci potrzebne i życzę wam jak najwięcej takich osób i porządku na sieci, dochodów z niej i wiele frajdy a póki co sam proszę o zamknięcie tematu i dziękuję za grę wielu osobom, nawet takim które ze mną gadaly i grały a teraz mnie hejca, jak Fergus który mimo jego zachowania wg mnie będzie świetnym adminem i jest świetnym graczem. Dziękuję nawet Nejtenowi, bo mimo wielu spin że mną dobrze adminował i ogarniał serwer. Dziękuję także Bezziemu, bo znam go prawie w ogóle, kilka krótkich rozmów, ale widzę, że jest mega porządny i sumiennie wykonuje swoje obowiązki. Dziękuję tez KreatywnemuAliemu, za to, że reagował na moje zgłoszenia kosztem swojej gry. Jesteście świetna siecią i robicie kawał dobrej roboty, ale dopóki byłbym zwykłym adminem, nie kimś wyzej, to moja matka na TS3 będzie obrażana Mając takie nagrania jakie mam, mógłbym pozwac kilku 16-latkow do sądu, ale mają szczęście że ja to ja i wiem, że wielu za młodu tak postępowało, a potem z tego wyrosło. Życzę wszystkim dobrej nocy i zmierzam do pubu, a rano do pracy piston, Mamusiaa, KreatywnyAli i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 14 Czerwca 2017 #455339 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Wstyd mi za adminów, zamiast patrzeć na pracę to kolesiostwo bo dostali raz skargę i prawdę w oczy i bół du*y. Zamiast patrzeć na własny tyłek, powinniście patrzeć na dobro serwera. Chyba jednak chcecie aby wyciągnąć logi i naprawdę zająć się serwerem. SUNN., KreatywnyAli, Mamusiaa i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 14 Czerwca 2017 #455353 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Ja tam się nie wstydze @happy A on po prostu chciał zrobić szum wokół siebie i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 14 Czerwca 2017 #455367 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 @MoNt3 skończ Żałosne jest to co robicie i Ty doskonale o tym wiesz. Najlepszym przykładem waszej błazenady jest przemo, który tutaj jest na nie bo regulamin a u Vusalie, który banow ma 10x więcej od Wywry nie ma problemu żeby dać tak Śmieszne kolesiostwo żeby się za bardzo o swoją dupe nie musieć bać. Mogę dostać tego warna, ale musiałem piston dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Czerwca 2017 #455387 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 @Wywra odezwij się do mnie na PW. @MoNt3 chłopie weź się uspokój i nie rób syfu w podaniu. Zapraszam do odrobienia warna, bo jako admin masz na to "aż" 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 16 Czerwca 2017 #455701 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Jestem za okresem próbnym dla kolegi dostanie 2 tyg na wykazanie się i zobaczymy jak da radę zostaje nie da rady to się pożegnamy takie jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piston Napisano 17 Czerwca 2017 #455904 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Pewnie ma racje kolega wyżej szansa dla każdego jest a czy sie lubimy czy nie to jest gra ważne by spełniał wymagania i dbał o porządek servera reszta wyjdzie w praniu admina Administracja zawsze morze odebrać tak szybko jak go dała ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Czerwca 2017 #456622 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 @S0B0T4 co z podaniem? Troszkę już temat wisi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 21 Czerwca 2017 #456624 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Godzinę temu, Bezzi napisał: co z podaniem? Troszkę już temat wisi. Jest w kontakcie z administracją, dzisiaj wraca i ma ogarnąć. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 22 Czerwca 2017 Autor #456863 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Trzeci raz proszę o zamnięcie tematu, zarówno SUNN jak i OP serwera przyczepili się do godzin i mimo mojego wyjaśnienia reakcji nie ma, wiec nie ma sensu tego ciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 3 Lipca 2017 #458894 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 @S0B0T4 pobudka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Lipca 2017 #459519 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi