piston Napisano 9 Czerwca 2017 #454364 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 NickKrol Albanii :Wiek27 :Doświadczenie (w byciu adminem):byłem adminem na wiel serverowniach ale nie przetrwały długo ... bardzo niska aktywność graczy Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:10 lat-z przerwami Steam / NonSteam:Stem Dlaczego Ty: często na servie jest dożo Adminów ale sa momenty kiedy ich nie ma wiadomo każdy ma swoje prywatne sprawy a gra w cs to odskocznia od rzeczywistość hobby, czasem wylewny ale w granicach ludzkiego rozsądku :Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a 2-4 godzin :Kontakt:stem ,forum pw Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Krol Albanii/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Czerwca 2017 #454365 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Masz warna na koncie odrób go i poproś kogoś o otwarcie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 13 Czerwca 2017 #455308 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Otwieram, warn odrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 13 Czerwca 2017 #455311 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMX + Ogarnięty + Godziny są + Aktywny na u@ + Link do GT + bezkonfliktowy + doświadczenie ma Warto dać szanse . piston dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 14 Czerwca 2017 #455352 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Wiadomo NA TAKKKK!! STEAM WIEK GODZINKI AMX KULTURALNY SPAMUJE NA U@ i NA STEAM Czesto gra więc może sporo pilnować ;p Jedno z najlepszych podań złożonych piston dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 16 Czerwca 2017 #455699 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Jestem na TAK STEAM JEST WIEK JEST GODZINKI SĄ Poukładana chłopaczyna myślę,że poradzi sb w roli admina piston dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 16 Czerwca 2017 #455700 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Na TAK + Steam + Wiek + Aktywność + zgłasza na u@ + dogaduję się z administracją i graczami Powodzenia piston dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nejten c; Napisano 17 Czerwca 2017 #455891 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Jestem na TAK + Steam + Wiek + Często widywany na serwerze -/+ Kultura (Czasami jesteś zbyt nerwowy) + Dogaduje się z administracją + Często przebywa na TS + Zna regulamin Na U@ Jak byłem adminem nie widziałem żebyś pisał więc nie wiem czemu tak wyżej napisali, Ale często informujesz na TS Powodzenia piston dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 17 Czerwca 2017 #455966 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Jeden z nielicznych "stałych" graczy, który myśli samodzielnie ws mojej osoby, a więc uważa o mnie tyle, co sam wie, zamiast słuchać pierdół od innych. Co do samego grania - dobry gracz, jeden z lepszych "nożowników" Pamiętam z TS3, że dość nerwowy, ale na szczęście (a przynajmniej ja tak odczułem) nie wykazuje tego na samym serwerze i tam jest spokój jeśli chodzi o mikrofon Raczej regulamin zna w 100% i się go trzyma. Godziny, Steam, czy inne duperele to są oczywistości, więc ich nie poruszam. Zatem powodzenia Królik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Czerwca 2017 #456042 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Okres próbny 2 tyg. W celu dopełnienia formalności zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Czerwca 2017 #456043 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi