Lolek Dejavu ZdR Napisano 10 Czerwca 2017 #454565 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 jak wy mnie k***a banujecie za to że nie miałem czasu wstawić ssów które jakiś rudy pajac mi zrobił na ONLY D2 a gram na steamie od jakiś 3 lat na tym serwie i na ONLY D2/INF to jebać was wszystkich i nie bede sie tu płaszczył skoro takie macie zasady że w 48 h trzeba jakieś je***e ssy wrzucić. Kto to k***a wymyślił, weźcie je***e no lajfy pod uwage że czasem ktoś może nie mieć czasu na jakieś zakładanie konta na zjebanym forum, czekanie potem godzine na maila aktywującego , wrzucanie jakiś je*****h screanshootów na jakieś hostingi zdjęć itd to nie jest k***a 5 min jak wy myślicie . Podsumowująć jebać wszystkich adminów, tą dziwke która mi odpisała na privie, i H@ za taki pi*******y regulamin . Nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 10 Czerwca 2017 #454567 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Data zdarzenia: Nick gracza: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Kultura się kłania chłopczyku. Zasady, to zasady. Miałeś 24h na wstawienie ssów, jest to bardzo dużo czasu. Nas to nie obchodzi czy grasz, rok, pięć lat. Ban, to ban i każdy musi wstawić ssy, jeśli ich nie ma no to brak Ub i tyle. @happy, @Bezzi, @SUNN.. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez Just NoOne Bezzi i LEON3k :) dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Czerwca 2017 #454571 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Nie umiesz zastosować się do regulaminu to polecam słownik i melisę uspakajającą. I ten no, buraków nie pozdrawiam, więc nie pozdrawiam. Pingwin69, Bezzi, Born i 2 innych dodali reakcje 1 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Czerwca 2017 #454572 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi