kolip Napisano 11 Czerwca 2017 #454916 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Ładnie to tak wyzywać użytkowników TS Knopa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 11 Czerwca 2017 #454918 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Czerwca 2017 #454920 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Graliśmy mecz kolego i podejrzewam, że nikt nie widział poke. W dodatku troszkę kultury chłopaczyno bez winy nie jesteś senor, Born i wandi dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 11 Czerwca 2017 #454922 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 @Malu nie uważasz, że mimo to osoba na 1 ss troszkę przesadziła? Przecież to zwykły user dostał baty mimo, że prosił w dość wulgarny sposób to Wandi nie wykazał sie cierpliwością i dojrzałością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 11 Czerwca 2017 #454924 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 (edytowane) 12 minut temu, Bezzi napisał: @Malu nie uważasz, że mimo to osoba na 1 ss troszkę przesadziła? Przecież to zwykły user dostał baty mimo, że prosił w dość wulgarny sposób to Wandi nie wykazał sie cierpliwością i dojrzałością. Nie uważasz, że osoba pisząc do kogoś z rangą administratora sieci powinna zachować pełną kulturę? Tak to on sobie może do kolegi pisać, a nie do naczelnej władzy (zaraz po aquaxie) mg Edytowane 11 Czerwca 2017 przez señor wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Czerwca 2017 #454925 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Dlaczego do mnie zapukałeś? Od dawania rang są moderatorzy a ja nim nie jestem. Cierpliwością to chyba kolega się nie wykazał, skoro w taki sposób poke'ował. Jak nie masz kogo pukać to puknij się w główkę. Pokoloruj sobie to Ci przejdzie. senor, Born i Knopa dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 11 Czerwca 2017 #454927 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Nie jestem moderatorem TS'a, a mi również dałeś poke. Nie życzę sobie abyś mnie połkował, a tym bardziej zwracał się do mnie w ten sposób. Wandi bardzo ładnie Ci napisał aczkolwiek zamiast słowa spierda*aj użył bym słowa odpie*dol się. @Bezzi czysty przypadek, mój błąd Edytowane 11 Czerwca 2017 przez SQNFUN senor i wandi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 11 Czerwca 2017 #454928 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 1 minutę temu, SQNFUN napisał: Nie jestem moderatorem TS'a, a mi również dałeś poke. Nie życzę sobie abyś mnie połkował, a tym bardziej zwracał się do mnie w ten sposób. Wandi bardzo ładnie Ci napisał aczkolwiek zamiast słowa spierda*aj użył bym słowa odpie*dol się. Nie rozumiem dlaczego mnie cytujesz Moim zdaniem osoba która posiada range Vipowską na sieci powinna to załatwić w inny ssposób niż chamskie podejście do usera, cóż nie znam sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Czerwca 2017 #454930 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Czyli idąc Twoim tokiem myślenia każdy świeżak może przeklinać i się rzucać bo "on chce"? I chyba chodziło Ci o inną range niż vip "czy. PRZYJACIEL SIECI". Chciał rangi czy coś tam mógł napisać grzecznie, albo na SB tak? Nie spamujcie, czekam na wyrok. Edytowane 11 Czerwca 2017 przez wandiiiiiiiiiiiiii senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Czerwca 2017 #454932 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Prosząc o pomoc należy zachować kulturę, według wandiego jak i kolipa nie zostaną wyciągnięte konsekwencje chyba, że będą kolejne wybryki. BobSON, Born, SQNFUN i 2 innych dodali reakcje 2 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Czerwca 2017 #454933 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi