Vadum Napisano 12 Czerwca 2017 #455064 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Nie obchodzi mnie wzor prosze tylko to przeczytac i tak zegnam to nedzne forum 22 maja dodalem post w ktorym opisalem moj problem z dublowaniem mojego ip na serwerze CS GO MOD #7(jak ktos nie wierzy to zapraszam na profil ).Ktos gral na moim ip i nikt nie potrafil mi z tym pomoc.Pisalem nawet prywatna wiadomosc do Ania ale tez nie widziala co z tym zrobic.Wypowiadal sie tez Bezzi.Powiedzialem sobie ze pierdole to jezeli nikt mi nie potrafi pomoc to nie ma sensu grac,usunalem gre.Ale dzis cos mnie tchnelo i nabralem znowu ochoty.Wchodze a tu ban.Szukam pomocy na forum bo BAN niesluszny bo NIE GRALEM OD 22 MAJA.Na serwerze mialem nick Vadum a nie jakies ZaNee Queel moze to potwierdzic bo mnie zna.22 maja prosze o pomoc bo ktos dubluje moje nonsteamowe steam id i nikt nie moze pomoc.Prosze o pomoc dzis 12 czerwca bo ktos dublujac moje steam id cheatowal i JA bedac czystym mam bana tez nie dostaje zadnej pomocy bo k***a latwiej po prostu zbanowac i miec kogos w du**e nie ? Nie moge grac bo ktos gra na moim steam id i dostaje bana bo gram na "czitach" ?.No k***a smiechu warta administracja.Wydam te 50 zl na zwyklego csa i mam nadzieje ze nie bede musial sie wiecej uzerac z tym syfem i z tak profesjonalna pomoca.Klaniam sie nisko dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 12 Czerwca 2017 Weteran MH #455073 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Powiem tak, nie chce być tutaj że jestem dla kogoś ale patrzę w twój temat : http://multi-head.pl/index.php?/topic/83547-odrzuconeban-na-serwerze-tylko-za-co/&tab=comments#comment-455053, gdzie napisałeś odwołanie nie twój ban. Patrzę w bansie, faktycznie nie twój, tylko ktoś się podszywa i miał inny nick i pach, było dodane na IP. Nie wiem czym kierowało się moje UBT w tej sprawie @Just NoOne oraz @:.Aureox:. ale wstyd trochę mi za nich. Zmieniłem typ bana więc powiem @Vadum wejdziesz bez problemu. Dodam dalej, zamiast tak określać te rzeczy, mogłeś napisać odwołanie i poczekać. Bo temat jest z dziś ostatni o banie. Podpowiem cs 1.6 nie kosztuje 50 złoty, a 10 złoty idzie łatwo dostać klucz. Myślę że popełniony błąd przez UBT nie będzie odzwierciedlał złej strony, ale powiem że wejdziesz teraz normalnie. SUNN. i Ripton dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Czerwca 2017 Premium #455191 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Uważam, że wszystko zostało wyjaśnione, następnym razem więcej spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Czerwca 2017 Premium #455192 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi