wandi Napisano 23 Czerwca 2017 #457225 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Data zdarzenia: Wtorek. Nick gracza: bezbek Dowody: - Świadkowie: - Uzasadnienie: Nie chce mi powiedzieć za co dostałem warna we wtorek o 12:22. Polecam wyjść (wylogować się do życia) na dwór, szkółke skończyłeś to korzystaj bo Ci wali na głowę coś. Bo karcenie w necie jest conajmniej śmieszne, pdw żygolo! Edytowane 24 Czerwca 2017 przez wandiiiiiiiiiiiiii dzejki, senor i Knopa dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Czerwca 2017 #457226 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Skarga a bynajmniej śmieszna! W czym mnie drogi kolego obrażasz! Tu Cie zaskocze! Mam życie! Mam prace! Mam przyjaciół! Nie muszę Ci sie spowiadać z mojego realnego życia chłopaczku co hormony biją do głowy Widzę, że przechodzisz trudny okres w życiu też to miałem, uwierz z czasem będzie lepiej! A tutaj ss za który dostałeś warna https://scr.hu/n34aa6 - wyzywanie kogoś od ciot i żeby Ci wyczyścił "berło?" jest to zdanie dosyć dwuznaczne i tak samo obraźliwe w dwie strony Tomass ツ, KUCYK!, Born i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Czerwca 2017 Autor #457227 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 To skoro nie chcesz tłumaczyć się "chłopaczkowi" to czemu to robisz? Jednak musisz wyjść z chaty bo wali Ci na głowe. Gdzie obrażam bo nie kumam? Bezbek? Sam miałeś taki nick XDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Czerwca 2017 #457229 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Ponieważ byłem taki sam jak Ty, ale zauważyłem, że ewolucja idzie w drugą stronę. Obrażasz mnie samą nazwą tematu i jego treścią. 18 minut temu, wandiiiiiiiiiiiiii napisał: Polecam wyjść (wylogować się do życia) na dwór, szkółke skończyłeś to korzystaj bo Ci wali na głowę coś. Tłumaczę się z prostej przyczyny, napisałeś na mnie skargę, więc muszę wyjaśnić KUCYK! i LOVASSS dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 23 Czerwca 2017 #457233 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 @wandiiiiiiiiiiiiii co to za uzasadnienie skargi? 2 godziny temu, wandiiiiiiiiiiiiii napisał: Uzasadnienie: Nie chce mi powiedzieć za co dostałem warna we wtorek o 12:22. Polecam wyjść (wylogować się do życia) na dwór, szkółke skończyłeś to korzystaj bo Ci wali na głowę coś. Bo karcenie w necie jest conajmniej śmieszne, pdw żygolo! To wgl. nie ma miejsca. Za taką skargę mogę Ci dać kolejnego warna. Albo dostosujesz się normalnie do wzoru ( bez lekceważenia, wyzywania gracza ) albo kolejne +1 i kosz. Przyznam szczerze mnie nie obchodzi co i jak, mnie obchodzi równo sens. Jeśli inny dostają upomnienia za takie bełkoty ale nowi użytkownicy a ty jako stary otrzymasz +1. I jeśli uważasz że to kolesistwo czy coś się mylisz. Twoje teksty czasem nie są miłe do ucha, ponadto, zobacz że sam narzucasz chamskie teksty. Nie udawaj się że jesteś wielki pan sieci czy coś, tylko zachowuj się normalnie z użytkownikami. Bo przez takie teksty ludzi, takie zachowanie odechciewa mi się wgl. szkoda gadać. Dla mnie @Bezzi dał słusznego warna i tyle w temacie. Nie jesteś od wczoraj na forum, a obraza to nie tylko przekleństwa, pamiętaj. KUCYK! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 24 Czerwca 2017 Autor #457254 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 8 godzin temu, happy napisał: @wandiiiiiiiiiiiiii co to za uzasadnienie skargi? To wgl. nie ma miejsca. Za taką skargę mogę Ci dać kolejnego warna. Albo dostosujesz się normalnie do wzoru ( bez lekceważenia, wyzywania gracza ) albo kolejne +1 i kosz. Przyznam szczerze mnie nie obchodzi co i jak, mnie obchodzi równo sens. Jeśli inny dostają upomnienia za takie bełkoty ale nowi użytkownicy a ty jako stary otrzymasz +1. I jeśli uważasz że to kolesistwo czy coś się mylisz. Twoje teksty czasem nie są miłe do ucha, ponadto, zobacz że sam narzucasz chamskie teksty. Nie udawaj się że jesteś wielki pan sieci czy coś, tylko zachowuj się normalnie z użytkownikami. Bo przez takie teksty ludzi, takie zachowanie odechciewa mi się wgl. szkoda gadać. Dla mnie @Bezzi dał słusznego warna i tyle w temacie. Nie jesteś od wczoraj na forum, a obraza to nie tylko przekleństwa, pamiętaj. Gdzie się nie zastosowałem do wzoru? Nie napisałem skargi bo "kolesiostwo" chciałem się dowiedzieć za co dostałem warna i się dowiedziałem. Co trudnego tutaj do zrozumienia? I jestem panem sieci, nie udaje Można zamknać temacik wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 24 Czerwca 2017 #457260 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Zamykam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 24 Czerwca 2017 #457261 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi