senor Napisano 2 Lipca 2017 #458776 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Skarge pisze za knoppcia ktory ma zablokowana mozliwosc pisania postow!Data zdarzenia: Wczoraj Nick moderatora: Bezzi Dowody: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2vvqjoz&s=9#.WVkVr4Tygps Świadkowie: - Uzasadnienie: Mam zablokowane forum bo zostałem ostrzeżony za wpis w temacie, gdzie zagłosowałem na wujka: Nie ma zakazu pisania w temacie wręcz pisze jasno i wyraźnie, że można zgłaszać ludzi więc gdzie tu spam? #Siwucha#, Knopa i dzejki dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Lipca 2017 #458789 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 @señor Dlaczego @knoppcio ma bloka na forum tego nie wiem dostał ode mnie czyściutkie +0 jak i większość osób, która sie tam wypowiedziały (nie przez moją osobę) Możliwe, że dlatego, bo ma +10 na koncie z tego co wiem 1 pkt. miał zostać mu usunięty, gdyż nie został dodany nieprawidłowo dlaczego został? Nie wiem pytaj tych wyżej. Zacytuje "Wyjątkowo osoby, które chciałyby wystąpić w kolejnej ankiecie Q&A mogą zgłaszać się pod tym tematem." Jeśli ktoś chce to sam sie zgłasza, a nie mamusia za synka Sam Pan Naczelny zgłosił to jako SPAM, bo to jest spam. Jeśli chcecie robić sobie pośmiewisko to macie dział OFF-TOPIC. PS. Zdjąłem knopciowi +0 niech sprawdzi czy może wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 2 Lipca 2017 #458792 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 22 minuty temu, Bezzi napisał: Jeśli ktoś chce to sam sie zgłasza, a nie mamusia za synka Sam Pan Naczelny zgłosił to jako SPAM, bo to jest spam. Gdzie jest to napisane ??? Najwidoczniej wpajane są jakieś nowe zasady o których nikomu nic nie wiadomo. @Bezzi tam nie ma żadnego zakazu pisania .. Nie pisze również, że nie mogę zgłosić innej osoby więc na przyszłość daj se spokój z takim czymś. #Siwucha# dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Lipca 2017 #458797 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Kurczę ile razy trzeba mówić jedno, aby wpoić coś do Waszych głów.. Poważnie nie mam siły na Wasze przemyślenia i szukania gdzie tu mogę złamać regulamin @knoppcio za samo spamowanie w temacie zlotu powinieneś dostać warna. A za jedno +0 za spam robisz burze właściwie dlatego, że nie masz racji, bo to co zrobiłeś to czysty spam, ale przyjdzie osoba trzecia zobaczy spojrzy na to w inny sposób i powie "ej upomnienie z du*y!" tak to właśnie wygląda. Patrzycie na czubki własnych nosów, a nie na prace modka, bo jeśli myślicie, że tylko czekam pierdząc w krzesło, aby dać Wam warna to sie mylicie. Niech czerwoni ocenią, bo ja mam dość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Siwucha# Napisano 2 Lipca 2017 #458800 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Bezzi Jestes numer 1 lizus dupska na tej sieci i to większość wie :D. Wymyślasz sobie swoje zasady a tak nie można :). Tyle do powiedzenia xd, zaraz będzie pewnie warn wandi, Bezzi i Knopa dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 2 Lipca 2017 #458804 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 @Bezzi Wybacz ale o czym Ty mi tu dupcys ? Nie masz siły a dopierdzielasz się gówien i szukasz byle czego wymyślając zacytuje "Jeśli ktoś chce to sam sie zgłasza, a nie mamusia za synka". Nie robię burzy Chce wyjaśnić sytuacje aby do do Ciebie / was dotarło, że robicie bagno (nie zawsze jestem bez winy wiem ). Powiedz mi dlaczego był to czysty spam ? Zgłosiłem kandydaturę @señor 'a co nie jest zabronione więc proszę Cię skończ mi fandzolić takie głupoty. senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 2 Lipca 2017 #458805 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 @knoppcio z tego co wiem masz 9 pkt ostrzeżeń, nie powinieneś na ten moment móc pisać oraz wysyłać wiadomości. Niestety były one dodawane gdy warny nie był skonfigurowane. Knopa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Lipca 2017 #458807 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 @Bene mniejsza o większość napisał niech wyjaśnia. Skoro inni nie widzą tam spamu @Malu #URLOP @aquax @happy @Inte Tillgänglig Danke:* @Ania ;) @SUNN. i @adonai to ja kurcze zrobiłem się ślepy Napisałem już wszystko w postach wyżej nie mam zamiaru tego dalej przeciągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lipca 2017 #459058 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Z tego co pamiętam, tematy z Q&A są otwarte, bo nie działa ankieta. Zawsze Missia, informowała nas o tym, aby nie wypowiadać w temacie. Tutaj tego zabrakło, co nie zmienia faktu, że głosujemy w ankiecie, a nie pisząc posty... Knopa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi