Knopa Napisano 25 Lipca 2017 #463028 Udost臋pnij Napisano 25 Lipca 2017 Multi G 脫 W N O to coraz wi臋ksze 聽G 脫 W N O.聽 Zapewne dostaniesz moderatora Nic do Ciebie nie mam ale denerwuje mnie, 偶e ludzie, kt贸rzy graj膮 tu od paru lat anga偶uj膮 si臋 tylko w MH w nic wi臋cej s膮 zlewani a Ty graj膮c od zaledwie 18 lutego dostaniesz t膮 posad臋.聽 聽 Powodzenia w karierze modka 聽 S:聽@knoppcio聽ale troch臋 niepotrzebne te s艂owa na "G" i to tak zaakcentowane (to ju偶 pozostawiam @LOVASSS). Sta偶 na sieci to nie wszystko. S膮 tacy u偶ytkownicy, kt贸rzy s膮 tu par臋 lat a ci臋偶ko by艂oby im powierzy膰 rang臋 powa偶niejsz膮 ni偶 ranga Premium. Trzeba si臋 wykaza膰 czym艣 wi臋cej ni偶 siedzeniem na forum lub TS przez 2-3 lata i wzbogacaniem co najwy偶ej historii warn贸w. No i nie wyprzedzaj fakt贸w. 聽 Edit:聽 Wyra偶am jedynie swoj膮 opinie. Broni臋 @se帽or聽'a bo wiem, 偶e jest bardzo zaanga偶owany zawsze w to co robi, na sieci jest od 2014 roku i bez przesady, 偶e by艂o z nim tyle problem贸w. Rozumiem, 偶e zawsze kojarzono nas razem poniewa偶 si臋 kolegujemy ale to g艂贸wnie ja odpierdziela艂em maniany a nie On za co jego osoba straci艂a w waszych oczach. @se帽or聽to r贸wnie偶 m贸j by艂y podopieczny z Jail'a i wiem, 偶e swoje obowi膮zki wykonuje w 100% a nawet na wi臋cej. Bardzo r贸wnie偶 zdenerwowa艂 mnie pow贸d odrzucenia jego podania poniewa偶 na zlocie z tego co mi wiadomo o niczym takim nie rozmawiali z @LOVASSS聽a tutaj taki argument odrzucenia... Zosta艂 na r贸wni potraktowany np. ze @ScoobyDoo聽(bez urazy), kt贸ry nie oszukujmy si臋 nie jest jako艣 szale艅czo aktywny i nie 偶yje tym forum tak bardzo jak wujek i my艣l臋, ze naprawd臋 sporo os贸b podzieli moj膮 opinie nawet z wy偶sz膮 rang膮 ni偶 premium ;). Kolejna rekrutacja i kolejny raz to samo odechciewa si臋 marnowa膰 czasu na to forum widz膮c tak nie fajne zachowanie.聽 聽 Ps. 聽Pani/e S nast臋pnym razem si臋 podpisz bo nie wiem z kim mam do czynienia 聽 S jak Sunn i kolor bordowy 偶eby nie by艂o: @knoppcio聽ja nie pr贸buj臋 wp艂yn膮膰 na Twoje zdanie tylko prostuje pewne przekonanie, 偶e sam sta偶 wystarczy.聽Dlatego s膮 r贸wnie偶 inne kryteria wyboru moderator贸w (zreszt膮 nie tylko moderator贸w). 聽Doman, Born, Challenger2 i 7 innych dodali reakcje 8 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 25 Lipca 2017 #463041 Udost臋pnij Napisano 25 Lipca 2017 Jak dla mnie jeste艣 osob膮 zbyt anonimow膮. Jedyna Twoja aktywno艣膰 jak膮 zauwa偶am od czasu do czasu to tematy typu "Panowie +1, panie -1" w dziale offtopic. A odnosz膮c si臋 do postu knoppcia, kto艣 zupe艂nie niepotrzebnie sprowokowa艂 dyskusj臋 i zrobi艂 syf z jednego postu. Panie S, nie zmienisz na si艂臋 czyjej艣 opinii. @Freezu聽przecie偶 ja nawet nie pr贸buj臋 zmienia膰 jego opinii bo to jest i bez sensu i bezcelowe. To jest jego zdanie i kij mi do niego, doczytaj co tam napisa艂em^^ eot. @SUNN. #URLOP to po co zaczyna膰 w og贸le dyskusj臋? Jakby艣 chcia艂 naprostowywa膰 ka偶dego u偶ytkownika czy post na forum to by艣 dniami i nocami siedzia艂 aureox i 聽HaZarD dodali reakcje 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 25 Lipca 2017 #463069 Udost臋pnij Napisano 25 Lipca 2017 Te偶 mi si臋 wydaje, 偶e dla Ciebie jeszcze troch臋 za wcze艣nie, chocia偶 z obecnych poda艅 to tobie jest najbli偶ej do tej rangi. powodzenia. 聽koksy i aureox dodali reakcje 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 25 Lipca 2017 #463070 Udost臋pnij Napisano 25 Lipca 2017 Oj oj oj @Tony Montana聽i @Missia聽, to nie miejsce na rozwa偶ania takie:) zajmijmy si臋 Aureoxem 聽 Jak przegl膮dam kto sk艂ada, to czekam na wypowied藕 do ostatniej chwili. Dla mnie NIE, dlaczego? Mia艂e艣 problemy przy dostaniu adma - rozwi膮zane, ale smr贸d si臋 ci膮gnie. Masz rangi, na kt贸re wskoczy艂e艣 bardzo szybko i jeszcze stu procent mo偶liwo艣ci nie poznali艣my. Ponadto u moderatora bardzo du偶o trzeba dystansu do siebie i do innych, nie mo偶na si臋 rzucac w oczy i s膮dzic uczciwie. Czasami przez Twoja osob臋 wybucha艂y kontrowersje. Nie chc臋 tu Cie urazi膰, ale dla mnie NIE, zad u偶o za uszami, za ma艂o odpracowa艂e艣 tego wszystkiego na MH. Bezzi, 聽koksy, 聽~MiyaGu* i 7 innych dodali reakcje 8 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Lipca 2017 #463595 Udost臋pnij Napisano 27 Lipca 2017 Widz臋 w Tobie potencja艂. Nale偶y CI si臋 szansa, tak偶e otrzymujesz j膮 ode mnie.聽Masz 2 tygodnie, aby przekona膰 nas wszystkich, do tego, 偶e si臋 nadajesz na t膮 funkcj臋. Powodzenia. aureox, 聽~MiyaGu* i 聽koksy dodali reakcje 1 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Lipca 2017 #463596 Udost臋pnij Napisano 27 Lipca 2017 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi