Knopa Napisano 25 Lipca 2017 #463028 Udost臋pnij Napisano 25 Lipca 2017 Multi G 脫 W N O to coraz wi臋ksze 聽G 脫 W N O.聽 Zapewne dostaniesz moderatora Nic do Ciebie nie mam ale denerwuje mnie, 偶e ludzie, kt贸rzy graj膮 tu od paru lat anga偶uj膮 si臋 tylko w MH w nic wi臋cej s膮 zlewani a Ty graj膮c od zaledwie 18 lutego dostaniesz t膮 posad臋.聽 聽 Powodzenia w karierze modka 聽 S:聽@knoppcio聽ale troch臋 niepotrzebne te s艂owa na "G" i to tak zaakcentowane (to ju偶 pozostawiam @LOVASSS). Sta偶 na sieci to nie wszystko. S膮 tacy u偶ytkownicy, kt贸rzy s膮 tu par臋 lat a ci臋偶ko by艂oby im powierzy膰 rang臋 powa偶niejsz膮 ni偶 ranga Premium. Trzeba si臋 wykaza膰 czym艣 wi臋cej ni偶 siedzeniem na forum lub TS przez 2-3 lata i wzbogacaniem co najwy偶ej historii warn贸w. No i nie wyprzedzaj fakt贸w. 聽 Edit:聽 Wyra偶am jedynie swoj膮 opinie. Broni臋 @se帽or聽'a bo wiem, 偶e jest bardzo zaanga偶owany zawsze w to co robi, na sieci jest od 2014 roku i bez przesady, 偶e by艂o z nim tyle problem贸w. Rozumiem, 偶e zawsze kojarzono nas razem poniewa偶 si臋 kolegujemy ale to g艂贸wnie ja odpierdziela艂em maniany a nie On za co jego osoba straci艂a w waszych oczach. @se帽or聽to r贸wnie偶 m贸j by艂y podopieczny z Jail'a i wiem, 偶e swoje obowi膮zki wykonuje w 100% a nawet na wi臋cej. Bardzo r贸wnie偶 zdenerwowa艂 mnie pow贸d odrzucenia jego podania poniewa偶 na zlocie z tego co mi wiadomo o niczym takim nie rozmawiali z @LOVASSS聽a tutaj taki argument odrzucenia... Zosta艂 na r贸wni potraktowany np. ze @ScoobyDoo聽(bez urazy), kt贸ry nie oszukujmy si臋 nie jest jako艣 szale艅czo aktywny i nie 偶yje tym forum tak bardzo jak wujek i my艣l臋, ze naprawd臋 sporo os贸b podzieli moj膮 opinie nawet z wy偶sz膮 rang膮 ni偶 premium ;). Kolejna rekrutacja i kolejny raz to samo odechciewa si臋 marnowa膰 czasu na to forum widz膮c tak nie fajne zachowanie.聽 聽 Ps. 聽Pani/e S nast臋pnym razem si臋 podpisz bo nie wiem z kim mam do czynienia 聽 S jak Sunn i kolor bordowy 偶eby nie by艂o: @knoppcio聽ja nie pr贸buj臋 wp艂yn膮膰 na Twoje zdanie tylko prostuje pewne przekonanie, 偶e sam sta偶 wystarczy.聽Dlatego s膮 r贸wnie偶 inne kryteria wyboru moderator贸w (zreszt膮 nie tylko moderator贸w). Challenger2, 聽Doman, aureox i 7 innych dodali reakcje 8 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 25 Lipca 2017 #463041 Udost臋pnij Napisano 25 Lipca 2017 Jak dla mnie jeste艣 osob膮 zbyt anonimow膮. Jedyna Twoja aktywno艣膰 jak膮 zauwa偶am od czasu do czasu to tematy typu "Panowie +1, panie -1" w dziale offtopic. A odnosz膮c si臋 do postu knoppcia, kto艣 zupe艂nie niepotrzebnie sprowokowa艂 dyskusj臋 i zrobi艂 syf z jednego postu. Panie S, nie zmienisz na si艂臋 czyjej艣 opinii. @Freezu聽przecie偶 ja nawet nie pr贸buj臋 zmienia膰 jego opinii bo to jest i bez sensu i bezcelowe. To jest jego zdanie i kij mi do niego, doczytaj co tam napisa艂em^^ eot. @SUNN. #URLOP to po co zaczyna膰 w og贸le dyskusj臋? Jakby艣 chcia艂 naprostowywa膰 ka偶dego u偶ytkownika czy post na forum to by艣 dniami i nocami siedzia艂 聽HaZarD i aureox dodali reakcje 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 25 Lipca 2017 #463069 Udost臋pnij Napisano 25 Lipca 2017 Te偶 mi si臋 wydaje, 偶e dla Ciebie jeszcze troch臋 za wcze艣nie, chocia偶 z obecnych poda艅 to tobie jest najbli偶ej do tej rangi. powodzenia. aureox i 聽koksy dodali reakcje 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 25 Lipca 2017 #463070 Udost臋pnij Napisano 25 Lipca 2017 Oj oj oj @Tony Montana聽i @Missia聽, to nie miejsce na rozwa偶ania takie:) zajmijmy si臋 Aureoxem 聽 Jak przegl膮dam kto sk艂ada, to czekam na wypowied藕 do ostatniej chwili. Dla mnie NIE, dlaczego? Mia艂e艣 problemy przy dostaniu adma - rozwi膮zane, ale smr贸d si臋 ci膮gnie. Masz rangi, na kt贸re wskoczy艂e艣 bardzo szybko i jeszcze stu procent mo偶liwo艣ci nie poznali艣my. Ponadto u moderatora bardzo du偶o trzeba dystansu do siebie i do innych, nie mo偶na si臋 rzucac w oczy i s膮dzic uczciwie. Czasami przez Twoja osob臋 wybucha艂y kontrowersje. Nie chc臋 tu Cie urazi膰, ale dla mnie NIE, zad u偶o za uszami, za ma艂o odpracowa艂e艣 tego wszystkiego na MH. Bezzi, 聽koksy, 聽HaZarD i 7 innych dodali reakcje 8 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Lipca 2017 #463595 Udost臋pnij Napisano 27 Lipca 2017 Widz臋 w Tobie potencja艂. Nale偶y CI si臋 szansa, tak偶e otrzymujesz j膮 ode mnie.聽Masz 2 tygodnie, aby przekona膰 nas wszystkich, do tego, 偶e si臋 nadajesz na t膮 funkcj臋. Powodzenia. aureox, 聽koksy i 聽~MiyaGu* dodali reakcje 1 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Lipca 2017 #463596 Udost臋pnij Napisano 27 Lipca 2017 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi