Knopa Napisano 25 Lipca 2017 Premium #463028 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Multi G Ó W N O to coraz większe G Ó W N O. Zapewne dostaniesz moderatora Nic do Ciebie nie mam ale denerwuje mnie, że ludzie, którzy grają tu od paru lat angażują się tylko w MH w nic więcej są zlewani a Ty grając od zaledwie 18 lutego dostaniesz tą posadę. Powodzenia w karierze modka S: @knoppcio ale trochę niepotrzebne te słowa na "G" i to tak zaakcentowane (to już pozostawiam @LOVASSS). Staż na sieci to nie wszystko. Są tacy użytkownicy, którzy są tu parę lat a ciężko byłoby im powierzyć rangę poważniejszą niż ranga Premium. Trzeba się wykazać czymś więcej niż siedzeniem na forum lub TS przez 2-3 lata i wzbogacaniem co najwyżej historii warnów. No i nie wyprzedzaj faktów. Edit: Wyrażam jedynie swoją opinie. Bronię @señor 'a bo wiem, że jest bardzo zaangażowany zawsze w to co robi, na sieci jest od 2014 roku i bez przesady, że było z nim tyle problemów. Rozumiem, że zawsze kojarzono nas razem ponieważ się kolegujemy ale to głównie ja odpierdzielałem maniany a nie On za co jego osoba straciła w waszych oczach. @señor to również mój były podopieczny z Jail'a i wiem, że swoje obowiązki wykonuje w 100% a nawet na więcej. Bardzo również zdenerwował mnie powód odrzucenia jego podania ponieważ na zlocie z tego co mi wiadomo o niczym takim nie rozmawiali z @LOVASSS a tutaj taki argument odrzucenia... Został na równi potraktowany np. ze @ScoobyDoo (bez urazy), który nie oszukujmy się nie jest jakoś szaleńczo aktywny i nie żyje tym forum tak bardzo jak wujek i myślę, ze naprawdę sporo osób podzieli moją opinie nawet z wyższą rangą niż premium ;). Kolejna rekrutacja i kolejny raz to samo odechciewa się marnować czasu na to forum widząc tak nie fajne zachowanie. Ps. Pani/e S następnym razem się podpisz bo nie wiem z kim mam do czynienia S jak Sunn i kolor bordowy żeby nie było: @knoppcio ja nie próbuję wpłynąć na Twoje zdanie tylko prostuje pewne przekonanie, że sam staż wystarczy. Dlatego są również inne kryteria wyboru moderatorów (zresztą nie tylko moderatorów). RYBSON, Born, Challenger2 i 7 innych dodali reakcje 8 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 25 Lipca 2017 #463041 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Jak dla mnie jesteś osobą zbyt anonimową. Jedyna Twoja aktywność jaką zauważam od czasu do czasu to tematy typu "Panowie +1, panie -1" w dziale offtopic. A odnosząc się do postu knoppcia, ktoś zupełnie niepotrzebnie sprowokował dyskusję i zrobił syf z jednego postu. Panie S, nie zmienisz na siłę czyjejś opinii. @Freezu przecież ja nawet nie próbuję zmieniać jego opinii bo to jest i bez sensu i bezcelowe. To jest jego zdanie i kij mi do niego, doczytaj co tam napisałem^^ eot. @SUNN. #URLOP to po co zaczynać w ogóle dyskusję? Jakbyś chciał naprostowywać każdego użytkownika czy post na forum to byś dniami i nocami siedział aureox i HaZarD dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 25 Lipca 2017 #463069 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Też mi się wydaje, że dla Ciebie jeszcze trochę za wcześnie, chociaż z obecnych podań to tobie jest najbliżej do tej rangi. powodzenia. koksy i aureox dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 25 Lipca 2017 #463070 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Oj oj oj @Tony Montana i @Missia , to nie miejsce na rozważania takie:) zajmijmy się Aureoxem Jak przeglądam kto składa, to czekam na wypowiedź do ostatniej chwili. Dla mnie NIE, dlaczego? Miałeś problemy przy dostaniu adma - rozwiązane, ale smród się ciągnie. Masz rangi, na które wskoczyłeś bardzo szybko i jeszcze stu procent możliwości nie poznaliśmy. Ponadto u moderatora bardzo dużo trzeba dystansu do siebie i do innych, nie można się rzucac w oczy i sądzic uczciwie. Czasami przez Twoja osobę wybuchały kontrowersje. Nie chcę tu Cie urazić, ale dla mnie NIE, zad użo za uszami, za mało odpracowałeś tego wszystkiego na MH. HaZarD, Werid *-*, MeGusta i 7 innych dodali reakcje 8 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Lipca 2017 #463595 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Widzę w Tobie potencjał. Należy CI się szansa, także otrzymujesz ją ode mnie. Masz 2 tygodnie, aby przekonać nas wszystkich, do tego, że się nadajesz na tą funkcję. Powodzenia. aureox, ~MiyaGu* i koksy dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Lipca 2017 #463596 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi