Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Długi, to co lubię. Nareszcie wziąłeś się na pierwszą pomoc w redakcji, gdyż wołała o nią od dawna. Obyś nie przestał na tym, na kilka tygodni, tylko będziesz pracował, aby przywrócić redakcję do żywota. Wywiad fajny, podoba mi się.

@Th3End ,,Długi, to co lubię" :kappa::D 

Edytowane przez Doman
Napisano (edytowane)
Godzinę temu, Missia napisał:

Muszę Cię pochwalić za długość wywiadu! Fajny, długi, jeżeli chodzi o kolorki to ten niebieski bym zmieniła bo mnie troszkę w oczy razi. :D Przeczytam później, po prostu musiałam napisać o tej długości od razu! 

Fajny ale nie czytałam grunt to świetne wyważone opinie poparte argumentami :D

Co do wywiadu nie wiem dla czego jakoś sceptycznie do nich podchodzę mnie osobiście one nie jarają jakoś za bardzo. Z jednej strony dobrze, że coś się dzieje z drugiej strony najwyższych lotów w mojej opinii te prace nie są ;) Oczywiście nie jestem całkiem na nie i kilka ciekawych pytań się w wywiadzie znalazło, ale w mojej opinii mogłeś pociągnąć temat górnictwa bardziej zapytać o zarobki socjal itp., bo w naszym kraju krążą o tym legendy ile to górnik nie zarabia i jakich to przywilejów nie ma, mogłeś parę wymysłów w tym wywiadzie obalić. Warto aby młodzi ludzie byli świadomi co i jak ;) 

@koksy w tym kraju o pieniądzach się nie rozmawia :D 

//Edit

Rozmawia się o pieniądzach przecież ja nie proszę o wyciąg z konta ani dokładnej wiadomości ile zarabia ;) Po prostu wiem, że wbrew temu co mówią media w stosunku do tego jak ta praca jest ciężka i wymagająca oraz niebezpieczna taki zwykły szary górnik nie zarabia wcale kokosów, u nas ulubionym zabiegiem jest średnia i wezmą pensję zwykłego górnika, sztygara i dyrektora podzielą i wyjdzie im pożądany wynik.

Edytowane przez koksy
Napisano (edytowane)

Lepszego tytułu nie mogłeś dać xDJa wiem, ze se robimy jaja z tekstem "knopa szuka loszki" ale bez przesady xD

Muszę pochwalić @Doman 'a. Pierwszy raz tak dobrze mi się z kimś współpracowało tworząc właśnie wywiad, podejście na prawdę na najwyższym poziomie :0dance:

@.:Aga:. huhuh to co sobota wieczór ? 

Edytowane przez knoppcio
Napisano (edytowane)

Nie to, tytuł jak najbardziej przykuwający wzrok :D

Wywiad fajnie Ci wyszedł, nie jest denny, kolorki aż tak nie rażą w oczy, plusik się należy ^_^

Za to Pan nade mną jest chyba jedyną osobą do której mam 20min drogi xD

@knoppcio Jestem za :D

Edytowane przez .:Aga:.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...