**MorDEczKA** Napisano 31 Lipca 2017 #464197 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Twój nick podczas gry:**MorDEczKA** Godzina, data zdarzenia:18:28 Mapa:de_dust 2 STEAM_ID / IP: '188.146.170.148' Uzasadnienie:dostalem kicka za ping grzecznie powiedzialem do adma by sie opanowal z tym pingiem bo juz od miesiaca gram na takim bo jestem po za granica panstwa to dal mi bana za kulture na 30 minut. prosze o uspokojenie admina i o ub DZIEKUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Lipca 2017 #464198 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 @Tony Montana zapraszam z dowodami masz na to 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony Montana Napisano 31 Lipca 2017 #464201 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 (edytowane) Na serwerze przyjęte jest by ping ograniczyć maksymalnie do poziomu 100. Gdyż, powyżej tej wartości, powstają klatki u gracza, no i dodatkowo z automatu każdemu podbija ping o 1-2. Zważywszy na tą okoliczność, gracz na serwerze został poinformowany o pingu do 100. Zapewne dostałby kicka, ale w połączeniu z soczystymi "urwami" zadecydowałem o takim wymiarze bana. Dodatkowo, gracz wychodząc z serwera zdążył mnie wyzwać od "zayebanych szmat" czego obserwatorem między innymi był inny admin serwera, którego poproszę o wypowiedz. Ja tym samym w związku z powyższym wnioskuję o przedłużenie bana do tygodnia, bo to już nie pierwszy raz. @mordeczka - wstydu nie masz, że jeszcze tu coś próbujesz wskórać...Najpierw wyzywasz serwerownie, której jestem częścią a pózniej prosisz o pomoc... Zastanów się troszkę, pomyśl to naprawdę nie boli ... xD @Bezzi o jakim demku mówisz, jak on przez mikro bluzga aż uszy bolą Edytowane 31 Lipca 2017 przez Tony Montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Lipca 2017 #464202 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Proszę o dowody w postaci ss lub demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 31 Lipca 2017 #464203 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 (edytowane) @**MorDEczKA**co do mordeczki to non stop jest ten sam schemat, dostaje kicka/bana, wraca, ubliża, dostaje bana. Przynajmniej byś nie ściemniał i zachował trochę honoru, piszesz że grzecznie zwróciłeś uwagę, a pierwsze co poszło na u@ było "admin ogarnij sie k***a mac" @BezziCo do wejścia na ab nie było mnie wtedy na servie lecz dużo graczy mi pisało że wbijał mordeczka normalnie na serv przed upływem bana Popieram @Tony Montana żeby dać mu tydzień odpoczynku chociażby za same bluzgi do adminów, widać że nic się nie uczy i raczej nie nauczy. Edytowane 31 Lipca 2017 przez 5g_KoLoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Lipca 2017 #464204 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 @Tony Montana Ależ nie możemy stwierdzić czy dostał bana słusznie czy nie i po to właśnie są Twoje twarde dowody wtedy uznam czy ban był słuszny czy nie. @5g_KoLoS schemat schematem a ja nadal nie widzę dowodów co za czym idzie ban był bezpodstawny. DOWODY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony Montana Napisano 31 Lipca 2017 #464205 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 No co jest lepszym dowodem, niż obecność innego admina i jego słowa??? p.s. w jaki sposób mam rejestrować bluzganie na mikro??? Mam przechodzić wobec tego obojętnie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 31 Lipca 2017 #464206 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Doman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 31 Lipca 2017 #464207 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 (edytowane) @Bezzi Dowodem może być w jego przypadku tylko nagranie z micro, ale w przypadku popsutego hltv raczej o takowe ciężko.@SQNFUN nagrywa, ostatnio rozpisywałem demko suprim'a i na całym demku jest również audio graczy, wszystko co przez micro mówią. Edytowane 31 Lipca 2017 przez 5g_KoLoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Lipca 2017 #464210 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Przypominam, że HLTV rejestruję dźwięk obecnych na serwerze jest to zależne od wersji STEAM a NS proszę także o spokój. Jeśli macie własne demka to serdecznie zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony Montana Napisano 31 Lipca 2017 #464212 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 https://www.easypaste.org/file/AkyKoH6M/HLTV-1707311818-de.dust2.dem.zip?lang=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 31 Lipca 2017 #464213 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 (edytowane) tutaj można sprawdzić 1/100 kwiecistości słownictwa mordeczki Edytowane 31 Lipca 2017 przez 5g_KoLoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Sierpnia 2017 #464282 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 UBT mam Wam wysłać zaproszenie na kartce? Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 1 Sierpnia 2017 #464322 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) @Tony Montana na tym demku co Ty dałeś nie ma nic, aby gracz @**MorDEczKA** kogoś wyzywał, bo go nawet na tym demku nie ma, tak samo jak @5g_KoLoS. Jedynie kto na tym demku wyzywał, to gracz o nicku "Zarłacz Biały". /edit Zaraz inne demka obczaję. /edit v2 Gracz @**MorDEczKA** ewidentnie obrażał innych na tym demku. Zaczyna się od 9;34. http://d1.hltv.org.pl/srv23582/HLTV-1707302052-de_dust2.dem.zip @Bezzi Ban słuszny. Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Just NoOne Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 1 Sierpnia 2017 #464323 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi