StiCo Napisano 4 Sierpnia 2017 #464814 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: StiCo (SkokNaBunge - PIES) Godzina, data zdarzenia: 18:13:24 2017-08-03 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:1504456059 79.184.4.26 Uzasadnienie: Dostałem bana za rzekomego aim'a. Czekam na wyjaśnienia ze strony admina Kain. prosze sprawdzić mój nick i nick gracza z demka jest to inna osoba wiec unban powinien byc Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez StiCo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StiCo Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor #464817 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Żeby nie szukać demka i czasówek http://www56.zippyshare.com/v/69G8F6oj/file.html 24:50 - przeskok na gali 25:00 - trzy przeskoki gala na środek i na swojego który pada 25:32 - flesz centralnie pod nogi a mimo to głowa Jeszcze raz proszę o dokładne sprawdzenie nicku gracza który jest na czasówkach. Lub proszę zobaczyć,że ja podczas tych akcji jestem martwy. Dla jasności mój nick to: - StiCo (SkokNaBunge - PIES) Nick gracza na demku: - SkokNaBunge (StiCo - PIES) Za unbana nie będę robił żadnych reklam nie moją winą jest to, że admin się pomylił. @Bezzi @Just NoOne @Th3End @Kain Zapraszam. Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez StiCo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StiCo Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor #464818 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) @Bene To jest druga apelacja a dowody są w moim poście jak chcesz to możesz mnie ukarać punktami. Chodzi mi o błędną decyzję co do mojego UB zresztą wszystko jest dokładnie opisanie w poście wyżej. @Bene Nie mogłem edytować postu gdyż dodałeś notatkę do mojego postu. Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez StiCo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 4 Sierpnia 2017 #464820 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 @StiCo Istnieje opcja edytuj, dzięki której można edytować wcześniejsze posty a nie pisać kolejny post pod poprzednimi, własnymi postami. Jak napisałem - czekaj cierpliwie na osoby, które mogą Cię odbanować. Nic Cie nie usprawiedliwia z łamania regulaminu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 4 Sierpnia 2017 #464821 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Na demku widać przeskoki z głowy na głowę, moja opinia jest jasna i wyraźna - spalony. @Bezzi http://multi-head.pl/topic/85368-odrzuconeodwołanie-od-bana-stico/?tab=comments#comment-464773 Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Just NoOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StiCo Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor #464822 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 2 minuty temu, Just NoOne napisał: Na demku widać przeskoki z głowy na głowę, moja opinia jest jasna i wyraźna - spalony. @Bezzi http://multi-head.pl/topic/85368-odrzuconeodwołanie-od-bana-stico/?tab=comments#comment-464773 Też widziałem te przeskoki ale chyba nie przyglądałeś się nicku proszę sprawdź nick jest tam nick SkokNaBunge (StiCo - PIES), a nie mój nick czyli StiCo (SkokNaBunge - PIES) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 4 Sierpnia 2017 #464825 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 @StiCo, wybacz ślepa jestem. Ten SkokNaBunge (StiCo - PIES) ma te przeskoki, a nie Ty. Jeszcze raz przepraszam. Wracaj do gry. @Kain, błędix, jak ja. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 4 Sierpnia 2017 #464826 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi