Reeto Napisano 20 Sierpnia 2017 #468281 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam chciałbym poznać pewne kwestie co do premium: - ile kosztuje premium (chodzi oto że kupuje i mam wszystkie klasy) ?. - Czy jeśli zakupie premium będę mieć zamiast użytkownika premium (na forum) ? . - premium mogę kupić przez płatność sms ?. - jak kupić te premium ?. To tyle co chciałbym się dowiedzieć Pozdrawiam Administracje cod 401 Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez Reeto Zapomniałem O znakach zapytania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Sierpnia 2017 #468284 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Reeto napisał: - ile kosztuje premium (chodzi oto że kupuje i mam wszystkie klasy) ?. http://aquax.hekko24.pl/smsshop2/ tu są wszystkie ceny. Godzinę temu, Reeto napisał: - Czy jeśli zakupie premium będę mieć zamiast użytkownika premium (na forum) ? . Premium na forum a premium na serwerze to dwie różne rzeczy. Kupując premium na serwer, masz premkę na serwerze. Godzinę temu, Reeto napisał: - premium mogę kupić przez płatność sms ?. - jak kupić te premium ?. Jak wyżej - podałem link do sklepu na stronie. Premium/VIP można również kupić w /sklepsms na serwerze. Dostępne formy płatności to: SMS, przelew, PSC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reeto Napisano 20 Sierpnia 2017 Autor #468286 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Hmmm ale mi chodzi że nie chce kupić all klas tylko premium co umożliwia dostęp do wszystkich klas i jakbyś mógł/a to podaj link do kupna premium na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Sierpnia 2017 #468289 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Kupujesz konkretną premkę i ją masz. Godzinę temu, Reeto napisał: podaj link do kupna premium na forum Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reeto Napisano 20 Sierpnia 2017 Autor #468290 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 To znaczy ze niema możliwości kupienia takiego czegoś jak pakiet premium że mam wszystkie klasy za 1 cene ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 20 Sierpnia 2017 #468294 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Nie ewentualnie idziesz do Malu/aquaxa z kodem psc np 30 zł i piszesz co byś chciał za to 30 zł i na ile ale tak żeby kwota twojego zamówienia nie byłą dużo większa niż za sms ( psc zawsze o tych kilka groszy taniej ) np. Chcesz wszystkie premki + vipa co razem daje nam 10 usług i to chyba jest po tygodniu każdego jak sie nie mylę albo po 30 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 22 Sierpnia 2017 #468682 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 W sprawie kupna premek najlepiej zgłoś się do Malu/aquaxa oni ci wszystko wyjaśnią , albo spróbuj porady kolegi wyżej @JAKoB Albo kup przez sklep pojedynczo http://aquax.hekko24.pl/smsshop2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 26 Sierpnia 2017 #469664 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi