Mamrot Napisano 25 Sierpnia 2017 #469409 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Twój nick podczas gry: Mamrot Godzina, data zdarzenia: 17:37 25.08 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:29081788 Uzasadnienie: Moge sie mylic ale wydaje mi sie ze w regulaminie nie ma nic o reconnectach. Jesli jest jakis punkt ktory o tym mowi prosze mi go przedstawic. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 23 minut i 45 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Mamrot [AMXBans] Powod : ' reconnect ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 29081788 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.25.219.166 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 25 Sierpnia 2017 #469411 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 @Ripton Standardowo 24h na przedstawienie dowodów. Ripton i Bezzi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 25 Sierpnia 2017 #469413 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 https://zapodaj.net/a5b29c4f1d90c.jpg.html Z tego co wiem reconnect podchodzi pod bugowanie mapy. Zabiłem Cię zrobiłeś rc i po chwili sam mnie zabiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 25 Sierpnia 2017 Autor #469416 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Bugowanie mapy reconnectem ^^ jeszcze o takim czyms nie slyszalem, nie ma w regulaminie punktu o reconnectach nie ma bana a jak juz bys mial to podpiac pod inny punkt to ban powienien byc na 5 minut a nie pol godziny FunnyPuma, koksy i SOA dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 25 Sierpnia 2017 #469420 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Z reguły "reconnect" jest to ucieczka przed zabójstwem. Chodzi dokładnie o to, jak (dam przykład z serwera Zombie) Zombiak wbiję sobie do miejsca, z którego nie ma się wyjść a ocalony (Ct) zacznie do niego strzelać i w tym momencie Zm (Terrorysta) ponownie wbija na serwer. Trzydzieści minut to zdecydowanie za długo dlatego @Ripton pamiętaj, aby następnym razem zacząć od 5 minut. @Mamrot Ban już wygasł, więc zapraszam do gry Bezzi i Ripton dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 25 Sierpnia 2017 #469421 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi