SOA Napisano 8 Września 2017 #471551 Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Nick:SOA Wiek:16 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Nigdy nie byłem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):4 Staż w CS-sie:3 lata Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Dlaczego ja ? Ponieważ chciałbym spróbować jak to jest być adminem i trzymać porządku na serwerze. Wiem sam nie byłem dobrym graczem na serwerze miałem bana za ab i za inne wywinięcia ale chciałbym abyście dali mi szanse Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4 godziny Kontakt:steam/forum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/SOA/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 8 Września 2017 #471573 Udostępnij Napisano 8 Września 2017 (edytowane) Jestem na NIE Nie znasz regulaminu i jesteś bardzo kontrowersyjnym graczem. Tutaj masz ostatni powód dlaczego jestem na nie Edit: Chwała mu za to, że odrobił bana, ale jednak nie przemawia to do mnie dobrze skoro ma pokazywać dobry przykład, a wchodzi na aktywnym Plus pokazuje to, że bans jest po prostu dziurawy Edytowane 9 Września 2017 przez PodajeHazloOkon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 9 Września 2017 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #471607 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 9 Września 2017 11 godzin temu, PodajeHazloOkon napisał: Jestem na NIE Nie znasz regulaminu i jesteś bardzo kontrowersyjnym graczem. Tutaj masz ostatni powód dlaczego jestem na nie Odpracował bana, także to jest powód na nie? Chcę przypomnieć, że w przeciwieństwie do jednej osoby, on odpracował swojego bana, co jest rzeczą ogromną na +. Poza tym zgłasza mi wszelakie przewinienia dot. ts'a oraz serwera. Zauważyłem poprawę w moich oczach i jestem za danie mu szansy. Może i były wpadki z kulturą i banami, ale okres próbny byłby najlepszym rozwiązaniem. Powodzenia! Gormit lowca kotow i Mamusiaa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 9 Września 2017 #471608 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 W sumie neutral. Bansa masz bogatego, przez ostatni miesiąc trochę banów nie licząc ss wyłapałeś, lecz jednak odrobiłeś Warna czym pokazałeś, że zależy Ci na grze na naszych serwerach. Powodzenia Born #ZW dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 9 Września 2017 #471630 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 (edytowane) Oczywiście jestem na Nie dlaczego? Bans mówi 15 banów, a dodatkowo HalfLife84.tga HalfLife89.tga HalfLife94.tga Z taką kulturą chyba niekoniecznie się nadajesz P.S. Nie obrażałem graczy od k****y itp także zluzuj majty kolego Poza tym ten temat dotyczy podania kolegi wyżej nie mojego kumplu Edytowane 9 Września 2017 przez koksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 9 Września 2017 VIP #471639 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Godzinę temu, koksy napisał: Oczywiście jestem na Nie dlaczego? Bans mówi 15 banów, a dodatkowo HalfLife84.tga HalfLife89.tga HalfLife94.tga Z taką kulturą chyba niekoniecznie się nadajesz Kultura i kultura... A to co Ty robiłes nadawało się? Mimo że masz parę tych banów masz moje TAK +aktywny +zgłasza +steam Co do tego że odrobiłes bana to własnie moim zdaniem najbardziej przemawia za tym, że pokazujesz że Ci zależy. Powodzenia Gormit lowca kotow i koksy dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K E N N Y Napisano 9 Września 2017 #471645 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Również jestem neutralny, ze względu na twoje bany. Z plusów: aktywny na serwerze i tsie, steam oraz wiek. Tak czy inaczej powodzenia. Born #ZW dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 9 Września 2017 Donator #471657 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Neutral +Wiek +Steam +GT -Trochę banów masz za różne przewinienia a admin powinien dawać jakiś przykład na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 9 Września 2017 #471748 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Na razie Neutral + wiek + steam + GT - Kolekcja banów ( jestem tego samego zdania co moi poprzednicy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 10 Września 2017 Donator Premium #471903 Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Jestem za okresem próbnym, w ten tydzień gracz się zmienił od dnia 03.09.2017 - 18:01:02 nie otrzymał bana za kulture/skany Tu jakieś + i - +aktywny -/+Kultura -/+Regulamin +Steam -/+AmX -Brak Doświadczenia Born #ZW i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 10 Września 2017 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #471915 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Zróbmy tak: Zamknę twoje podanie na tydzień. Jeżeli przez ten okres nie wyłapiesz żadnego bana i zachowasz kulturę, to otrzymasz swoją szansę. //2-tygodniowy okres próbny. Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 17 Września 2017 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #472849 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi