SOA Napisano 8 Września 2017 #471551 Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Nick:SOA Wiek:16 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Nigdy nie byłem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):4 Staż w CS-sie:3 lata Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Dlaczego ja ? Ponieważ chciałbym spróbować jak to jest być adminem i trzymać porządku na serwerze. Wiem sam nie byłem dobrym graczem na serwerze miałem bana za ab i za inne wywinięcia ale chciałbym abyście dali mi szanse Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4 godziny Kontakt:steam/forum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/SOA/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 8 Września 2017 #471573 Udostępnij Napisano 8 Września 2017 (edytowane) Jestem na NIE Nie znasz regulaminu i jesteś bardzo kontrowersyjnym graczem. Tutaj masz ostatni powód dlaczego jestem na nie Edit: Chwała mu za to, że odrobił bana, ale jednak nie przemawia to do mnie dobrze skoro ma pokazywać dobry przykład, a wchodzi na aktywnym Plus pokazuje to, że bans jest po prostu dziurawy Edytowane 9 Września 2017 przez PodajeHazloOkon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 9 Września 2017 #471607 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 9 Września 2017 11 godzin temu, PodajeHazloOkon napisał: Jestem na NIE Nie znasz regulaminu i jesteś bardzo kontrowersyjnym graczem. Tutaj masz ostatni powód dlaczego jestem na nie Odpracował bana, także to jest powód na nie? Chcę przypomnieć, że w przeciwieństwie do jednej osoby, on odpracował swojego bana, co jest rzeczą ogromną na +. Poza tym zgłasza mi wszelakie przewinienia dot. ts'a oraz serwera. Zauważyłem poprawę w moich oczach i jestem za danie mu szansy. Może i były wpadki z kulturą i banami, ale okres próbny byłby najlepszym rozwiązaniem. Powodzenia! Mamusiaa i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 9 Września 2017 #471608 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 W sumie neutral. Bansa masz bogatego, przez ostatni miesiąc trochę banów nie licząc ss wyłapałeś, lecz jednak odrobiłeś Warna czym pokazałeś, że zależy Ci na grze na naszych serwerach. Powodzenia Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 9 Września 2017 #471630 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 (edytowane) Oczywiście jestem na Nie dlaczego? Bans mówi 15 banów, a dodatkowo HalfLife84.tga HalfLife89.tga HalfLife94.tga Z taką kulturą chyba niekoniecznie się nadajesz P.S. Nie obrażałem graczy od k****y itp także zluzuj majty kolego Poza tym ten temat dotyczy podania kolegi wyżej nie mojego kumplu Edytowane 9 Września 2017 przez koksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 9 Września 2017 #471639 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Godzinę temu, koksy napisał: Oczywiście jestem na Nie dlaczego? Bans mówi 15 banów, a dodatkowo HalfLife84.tga HalfLife89.tga HalfLife94.tga Z taką kulturą chyba niekoniecznie się nadajesz Kultura i kultura... A to co Ty robiłes nadawało się? Mimo że masz parę tych banów masz moje TAK +aktywny +zgłasza +steam Co do tego że odrobiłes bana to własnie moim zdaniem najbardziej przemawia za tym, że pokazujesz że Ci zależy. Powodzenia Gormit lowca kotow i koksy dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K E N N Y Napisano 9 Września 2017 #471645 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Również jestem neutralny, ze względu na twoje bany. Z plusów: aktywny na serwerze i tsie, steam oraz wiek. Tak czy inaczej powodzenia. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 9 Września 2017 #471657 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Neutral +Wiek +Steam +GT -Trochę banów masz za różne przewinienia a admin powinien dawać jakiś przykład na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 9 Września 2017 #471748 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Na razie Neutral + wiek + steam + GT - Kolekcja banów ( jestem tego samego zdania co moi poprzednicy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 10 Września 2017 #471903 Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Jestem za okresem próbnym, w ten tydzień gracz się zmienił od dnia 03.09.2017 - 18:01:02 nie otrzymał bana za kulture/skany Tu jakieś + i - +aktywny -/+Kultura -/+Regulamin +Steam -/+AmX -Brak Doświadczenia Gormit lowca kotow i Born dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 10 Września 2017 #471915 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Zróbmy tak: Zamknę twoje podanie na tydzień. Jeżeli przez ten okres nie wyłapiesz żadnego bana i zachowasz kulturę, to otrzymasz swoją szansę. //2-tygodniowy okres próbny. Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 17 Września 2017 #472849 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi