AviS Napisano 12 Września 2017 #472286 Udostępnij Napisano 12 Września 2017 (edytowane) Nick: AviS Wiek: 18 lat Doświadczenie: Dobre mam doświadczenie, grałem na innych serwerach jako admin. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5+ Staż w CS-sie: Gram w cs'a ok. 5lat Steam/Nonsteam: Nonsteam Dlaczego ty: Ponieważ chciałbym zostać tam Adminem i pilnować w nocy jak i w dzień serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie tak z 3-4h Kontakt: ts/skype Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/avis/80.72.43.106:27022 Poprawki , przepraszam. Edytowane 12 Września 2017 przez AviS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 12 Września 2017 #472297 Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Z miejsca na nie Skoro masz doświadczenie to powinieneś potrafić także złożyć podanie wzór jak byk jest na początku - Mówisz że masz 18 lat a no nie ukrywam że rozpisałeś się jakby to było zadanie z polaka a nie podanie - "Doświadczenie zdobywałem jako admin na różnych serwerach cod-mod," A amx 5/10 coś tu kręcisz - Jednym z wymagań jest konto Steam no nie ukrywam ze były wyjątki ale tylko na okres próbny potem wypadałby mieć steam'a - Mimo iż mam urlop to szczerze cię nie widziałem na serwerze ani razu twoje GT to w sumie kratka co drugi dzień nolife po 2H + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 12 Września 2017 #472335 Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Jestem na nie -Aktywność nie powala + chyba tylko raz widziałam Cię na serwerze -Steam +jedynie wiek jest w porządku Na tsie Cie nie widziałam, a siedzę tam trochę.. Pograj trochę i dopiero wtedy złóż podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 13 Września 2017 #472348 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Jestem na Nie : - Aktywność szału nie robi - Z serwera ciebie nie kojarzę - steam to podstawa + Wiek o ile jest prawdziwy - Piszesz że doświadczenie masz a znajomość amxx 5+ - Znajomość regulaminu też leży (chodzi mi o bany w bansie) Pograj jeszcze , daj się bardziej poznać , kup cs na steam i wtedy składaj podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 13 Września 2017 #472382 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Na Nie -Steam -Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Września 2017 #472410 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi