PodajeHazloOkon Napisano 20 Września 2017 #473268 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 (edytowane) Nick: PodajeHazloOkonWiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): Aktualnie admin Cod 200 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/6Staż w CS-sie: 7 latSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Czasami widzę, że nie ma admina, więc pomyślałem, że przyda się dodatkowa para rąk do pomocy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tygodniówkę spokojnie wyrobięKontakt:pw, steamLink do GameTracker'a: Wiem, że GT trochę słabę, ale nadgonię spokojnie godzinki Pozdrawiamhttps://cache.gametracker.com/player/PodajeHazloOkon/80.72.43.106:27022/ Edit: Oczywiście, zrezygnowałem z admina dlatego, że zacząłem grać na 400. Niestety jeżeli jest chęć sprawdzenia mnie to proszę o zamknięcie podania i decyzje w środę, ponieważ niestety moja prawa ręka uległa uszkodzeniu i do środy nie ma praktycznie możliwości żebym grał Edit2: Tak z ręką już w porządku Edit3: @SUNN. dopiero od czwartku mniej więcej miałem sprawną rękę, i w zeszłym tygodniu za bardzo nie miałem też czasu, ale od tego tygodnia już wracam do normy @Ania ;) to jak? Zamykamy? Odrzucamy? Przyjmujemy? Edytowane 12 Października 2017 przez PodajeHazloOkon klqs, Nodi i Born dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 20 Września 2017 #473270 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Na Tak. +Wiek +Steam -/+Godziny idzie wyrobić +Adminów nigdy za wiele +AMXX +Szon Powodzenia PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 20 Września 2017 #473277 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Widziałem Cię może z 2razy na serwie, ale pewnie grasz jak mnie nie ma Na tak Jestem z Wiek Steam Godzin Ci brakuje 3 ale to nadrobisz Okres próbny 2tyg jestem za tym PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 20 Września 2017 #473282 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Jestem za okresem próbnym +Wiek +Doświadczenie +Steam +/- godziny Powodzenia PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek1312 Napisano 20 Września 2017 #473312 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Okres próbny można dać +STEAM +DOŚW -/+GODZINY PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 21 Września 2017 #473382 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMXX + Kulturalny + Ogarnięty + Godziny są + Aktywny na u@ + GT PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Września 2017 #473435 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Powiedzmy że tak. Godzin niewiele brakuje zgłoszenia są kolejna para rąk sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarc Napisano 28 Września 2017 #474411 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Jestem na TAK -wiek -steam -doświadczenie PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 28 Września 2017 #474424 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Jestem na TAK lecz z okresem próbnym z racji na uwagę Ani - Wiek - Steam - Miałeś już Admina na sieci PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
★ PaPeK ★ Napisano 28 Września 2017 #474432 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Myślę że można dać szansę chociaż widziałem go może 2 razy na serwie ale to szczegół.Jestem na TAK + Steam + Byłeś już adminem +/- - Doświadczenie PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 4 Października 2017 #475283 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Tak - steam - wiek - doświadczenie - aktywność idzie nadrobić PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Października 2017 #475659 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 @Ania ;) masz jakieś info o kandydacie? @Ania ;) ano chyba że tak no to droga wolna decyduj! EDIT: @PodajeHazloOkon a co z Twoją aktywnością? PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Października 2017 #476149 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Okres próbny wynoszący 2 tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Października 2017 #476150 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi