GramNaFarc Napisano 21 Września 2017 #473385 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 (edytowane) A więc Moja kolej :* Nick: GramNaFarcieWiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): mam admina juz od 2,5 roku Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: http://banid.pl/kto?to=0:0:199202937 / 76561198358671602 / Steam_ID: 0:0:199202937Dlaczego Ty: Ponieważ chciałbym wesprzeć administracje tego serwera, gram późnymi godzinami . Troszkę się znam, pouczam ( przypominam ) graczy typu cele mapy itd. zgłaszam na u@.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 7h minimalnie Kontakt: steam , jak będzie trzeba to fb i ts Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/GramNaFarcie/80.72.43.106:27022/ Z góry dziękuje , liczę na pozytywne rozpatrzenie podania. Kolegą niżej napisał że rangi na innej sieci. Wiec wyprostuje ja mam na innej sieci admina zaufanego gram czy nie to tam bez rusznicrusznicy.Jak jakiś problem to i się wyrzeknę tam admina Edytowane 22 Września 2017 przez GramNaFarc Zprostowanie… Ferb dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PifPag Napisano 21 Września 2017 #473387 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 (edytowane) Widziałem na serwerze że gra dość często praktycznie cały czas gdy wchodzę , Upomina innych graczy , znam go z pochylni na ktorej ma admina i sprawdzal sie w roli admina . Nie trzabylo pisac mu kilka razy na u@ jak do tych adminow . Według mnie powinien dostać admina A kolejny powód na to żeby on dostał admina ja juz dzisiaj 3 raz dostaje pi*******e ss nie moge normalnie grac tylko prosic o ub... Edytowane 21 Września 2017 przez PifPag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 21 Września 2017 #473428 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Jestem na TAK +aktywność +Steam +kulturalny +aktywny na u@ +doświadczenie Ripton i GramNaFarc dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Września 2017 #473432 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Okres próbny. wiek amx steam zgloszenia Czy tak przypadkiem jeżeli ktoś ma rangi na innych sieciach jest wykluczony z rang na tym forum?? @SUNN. #URLOP @Ania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek1312 Napisano 22 Września 2017 #473474 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 (edytowane) Kolejny kandydat który nawet nie wie w których miejscach jest niedozwolone stawianie działek. Jak dla mnie takie osoby powinny najpierw się zapoznać z regulaminem. Po drugie błędy ortograficzne w podaniu... po 3 dla mnie nie jest aktywny na u@ wejdzie napisze Siema i to tyle. Będzie akcja, że trzeba zbanować za miny czy coś to nawet nie będzie chłopak wiedział co zrobić tyle z mojej strony. I tak w ogóle nie pojmuje przekazu w tym zdaniu: "Wiec wyprostuje ja mam na innej sieci admina zaufanego gram czy nie to tam bez rusznicrusznicy.Jak jakiś problem to i się wyrzeknę tam admina " Edytowane 22 Września 2017 przez lisek1312 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferb Napisano 22 Września 2017 #473483 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 (edytowane) Leisek i co każdemu może sie zdarzyć ja daje chłopakowi szanse ale nawet nie mam adma Edytowane 22 Września 2017 przez Ferb Zmiana koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarc Napisano 22 Września 2017 Autor #473484 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Przepraszam za to SG. Postawiłem je raz po 7 sec co już powinni wyjść z respa a po drugie jak inni sobie tam stawiaj to jakoś nikt nic im nie powie. Tylko dziwne bo żadnego ostrzeżenia nie dostałem i kolega zaczął się tłumaczyć skoro padanie składam to dla mnie ostrzeń już niema chyba jestem normalnym graczem ubiegajacym się o adma. To co napisałem @lisek1312 o tych minach to jest śmiech na sali. Piszesz nie jestem aktywny na u@ wcale co chwila pisze a to miny w zle postawione nie do przeskoczenia aim lata itd. Nie rozpoznam źle postawionych min serio mam juz admina 2,5 roku i nie wiem gdzie za przeproszeniem nie można min postawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 22 Września 2017 #473493 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Hmm... W moim odczuciu nie jestem pewien czy znasz regulamin, skoro nie wiesz gdzie można SG stawiać na mapach, a wytłumaczenie "1 raz gram na tej mapie" nie zwalnia cię z tego. Powinieneś znać regulamin serwera i go przestrzegać i wiedzieć gdzie nie można stawiać SG. Druga sprawa to są godziny - piszesz 7h minimalnie dziennie, ale Twoje GT mówi co innego. Zresztą Ty w wieku 17 lat masz zapewne szkołę i co będziesz zawalał szkołę, żeby grać? Ale na + masz: Wiek Steam AMXX Ja jestem Neutralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Września 2017 #473873 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Myślę, że okres próbny zadecyduje czy nadajesz się czy też nie Jeśli w ciągu 2 tyg przekonasz Nas, że się nadajesz, to na ranga zostaje. Oczywiście uwaga będzie zwrócona przede wszystkim na znajomość regulaminu. Inne czynniki też będą brane pod uwagę. Powodzenia GramNaFarc dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Września 2017 #473874 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi