Skocz do zawartości

[POZYTYWNE]Odwołanie bana.

LuziK.

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: LuziK.

Godzina, data zdarzenia: 28.09.2017 - 20:44:24

Mapa: CSS_Train

STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:161942540

Uzasadnienie: Grałem na serwerze CS:GO #8. Miałem bardzo dobre statystyki  i dobrze mi szło i tu nagle dostałem bana od admina @Witu$ który nawet mnie nie sprawdził. Powód bana WH i Aim lecz jak bym miał WH i Aim'a wątpię  żebym był na tyle tępy żeby grać na czitach gdy mam wykupionego SVIP na miesiąc i chciałem wrócić do administracji na serwerze. Proszę o ukaranie admina i o odbanowanie.  Z poważaniem Pozdrawiam @LuziK. 

1,23 b++ - ta akcja... brak mi slow
1,30 b+ nie slyszales krokow, ani dzwieku rozbrajania bomby, a sie wcelowales, strzelasz gdzie indziej i zabijasz
1,53 +/- na 1/4 widac przeskok na glowe
2,31 B++ halo kierwniku... widac ze aim cos nie dziala
3,12-17,00 +/-
2,26 +/-
3,48 b++ niezle
5,53 +/- w swojego przez sciane mierzysz czy mi sie wydaje
6,55 +/- co ty patrzysz przez sciane gdzie jest przeciwnik
7,07 +/-
7,43 b+ spalony kotlet, celujesz gdzie indziej i glowa
7,54 B++ przeskok
8,00 B++ przeskok
8,25 b++ przeskok na 1/4 ladnie widac

Tak na marginesie 6,20 nie mozliwe ze przez 3 dni i taka wladna reka,
Ps. Mi sie zdaje ze tez uzywales trigger-bota.

HLTV-1709282036-css_train.dem

avar3.jpg

1:23 +B

1:30 +/- B

1:53 +B

2:31 +/- B

3:48 +B

7:43 +B

7:54 +/- B

8:00 +B przeskok 

8:25 +B przeskok

Spalony.

Adminowi gratuluję czujności. A ty Luzik jeśli nadal chcesz grać na naszych serwerach zapraszamy do wykonania 100 reklam dla naszej sieci lub wykupienia ub.

• Weteran MH

Dobra pora robić chyba zadymę a dlaczego?

@RYBSON wyjaśnisz mi na jakiej podstawie dajesz bana? Bo obejrzałem demko, rozpiskę i to aż dwa razy i oczom nie wierzę aby uczciwy gracz został zbanowany.

Wyjaśniam Ci twoje +B

1:23 nie wiem gdzie widziałeś tam +B ale zabił przeciwnika z wagonu bo dostał info wcześniej, potem wrócił sprawdzić pakę i jak celownik dasz + lekko widać pod pociągiem zobaczył podświetlenie i zabił. Zdecydowanie -B

1:53 Wbiega łącznikiem na środek na 2 na pociągu zauważa gracza też go widać na normalnej szybkości, jak źle widzisz uruchom na 1/4 łatwo zauważyć plus miedzy elektryk a 2-3 pociąg strzela jego i logiczne że go zabije, zdecydowanie -B

3:48 Bierze pakę łatwo słychać na schodach jak ktoś wbiega nawet ja przy zwykłych słuchawkach philipsa dousznych usłyszałem bardziej jego tupanie głośnie niż stado słoni, ale mniejsza -B

7:43 Nie wiem co tam widziałeś ale bez komentarza -B

8:00 Jaki przeskok??!!!!!! to chyba ty przeskoku nie widziałeś.. Normalny recoil i trafienie w głowę licz że 10 pierwszych strzałów nie trafiał idealnie nie licze o gorszej formie przeciwnika

8:23 to samo chyba kpina, normalnie strzela się z nim ucieka i tyle -B

Wyjaśniłem Ci akcję a teraz druga sprawa. Od kiedy HLTV jest uznawane za aim? wgl. za co go banujesz bo się zgubiłem wh, aim to i to? Bo on nic nie ma, proszę o konsultacje OP UBT lub kogoś z wyższych, bo takie coś nie ma miejsca.

p.s- przeszkolenie z demek się też przyda

Good bay! 

• Premium
6 godzin temu, initium novum napisał:

Od kiedy HLTV jest uznawane za aim? ! 

Otóż to! Nawet odswieżyłem temat w globalnym dziale adminów żeby nie było takich sytuacji. Hltv jest zlagowane ileż razy jest to wałkowane @Witu$ jeszcze tego samego dnia pisze w jednym z odwołań 

"Za bardzo zlagowane demko nie podlega jakiejkolwiek ocenie. Jeśli banujesz nagrywaj sam demko, a nie korzystasz z HLTV, bo to OSTATECZNOŚĆ i jak widzisz nie sprawdziło sie w tym przypadku." 

Po czym odświeżam temat z globalnego działu. 

BTW. To co napisałeś jest głupie ;d 

"jak ktos cię zna i widzi że jesteś w spect to tylko glupi nie wyłączy ;/" 

A wiesz jak robią doświadczeni admini? Zmieniają nick i wchodzą na spec czary mary!

@RYBSON czas na refleksje mamy do pogadania. Zapamiętaj, że jak oglądasz demko to zawsze patrzysz na gracza, jako czysty. Więcej na pw.

@initium novum Dzięki za czujność wracaj z emerytury dziadku ;)

UB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...