LuziK. Napisano 28 Września 2017 #474475 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Twój nick podczas gry: LuziK. Godzina, data zdarzenia: 28.09.2017 - 20:44:24 Mapa: CSS_Train STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:161942540 Uzasadnienie: Grałem na serwerze CS:GO #8. Miałem bardzo dobre statystyki i dobrze mi szło i tu nagle dostałem bana od admina @Witu$ który nawet mnie nie sprawdził. Powód bana WH i Aim lecz jak bym miał WH i Aim'a wątpię żebym był na tyle tępy żeby grać na czitach gdy mam wykupionego SVIP na miesiąc i chciałem wrócić do administracji na serwerze. Proszę o ukaranie admina i o odbanowanie. Z poważaniem Pozdrawiam @LuziK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 28 Września 2017 #474476 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 @Witu$ zapraszamy z dowodami standardowo 24h. Mysiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witu$ Napisano 28 Września 2017 #474495 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 1,23 b++ - ta akcja... brak mi slow 1,30 b+ nie slyszales krokow, ani dzwieku rozbrajania bomby, a sie wcelowales, strzelasz gdzie indziej i zabijasz 1,53 +/- na 1/4 widac przeskok na glowe 2,31 B++ halo kierwniku... widac ze aim cos nie dziala 3,12-17,00 +/- 2,26 +/- 3,48 b++ niezle 5,53 +/- w swojego przez sciane mierzysz czy mi sie wydaje 6,55 +/- co ty patrzysz przez sciane gdzie jest przeciwnik 7,07 +/- 7,43 b+ spalony kotlet, celujesz gdzie indziej i glowa 7,54 B++ przeskok 8,00 B++ przeskok 8,25 b++ przeskok na 1/4 ladnie widac Tak na marginesie 6,20 nie mozliwe ze przez 3 dni i taka wladna reka, Ps. Mi sie zdaje ze tez uzywales trigger-bota. HLTV-1709282036-css_train.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 28 Września 2017 #474500 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 1:23 +B 1:30 +/- B 1:53 +B 2:31 +/- B 3:48 +B 7:43 +B 7:54 +/- B 8:00 +B przeskok 8:25 +B przeskok Spalony. Adminowi gratuluję czujności. A ty Luzik jeśli nadal chcesz grać na naszych serwerach zapraszamy do wykonania 100 reklam dla naszej sieci lub wykupienia ub. Mysiaa i KillFromNOOB dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Września 2017 #474504 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Dobra pora robić chyba zadymę a dlaczego? @RYBSON wyjaśnisz mi na jakiej podstawie dajesz bana? Bo obejrzałem demko, rozpiskę i to aż dwa razy i oczom nie wierzę aby uczciwy gracz został zbanowany. Wyjaśniam Ci twoje +B 1:23 nie wiem gdzie widziałeś tam +B ale zabił przeciwnika z wagonu bo dostał info wcześniej, potem wrócił sprawdzić pakę i jak celownik dasz + lekko widać pod pociągiem zobaczył podświetlenie i zabił. Zdecydowanie -B 1:53 Wbiega łącznikiem na środek na 2 na pociągu zauważa gracza też go widać na normalnej szybkości, jak źle widzisz uruchom na 1/4 łatwo zauważyć plus miedzy elektryk a 2-3 pociąg strzela jego i logiczne że go zabije, zdecydowanie -B 3:48 Bierze pakę łatwo słychać na schodach jak ktoś wbiega nawet ja przy zwykłych słuchawkach philipsa dousznych usłyszałem bardziej jego tupanie głośnie niż stado słoni, ale mniejsza -B 7:43 Nie wiem co tam widziałeś ale bez komentarza -B 8:00 Jaki przeskok??!!!!!! to chyba ty przeskoku nie widziałeś.. Normalny recoil i trafienie w głowę licz że 10 pierwszych strzałów nie trafiał idealnie nie licze o gorszej formie przeciwnika 8:23 to samo chyba kpina, normalnie strzela się z nim ucieka i tyle -B Wyjaśniłem Ci akcję a teraz druga sprawa. Od kiedy HLTV jest uznawane za aim? wgl. za co go banujesz bo się zgubiłem wh, aim to i to? Bo on nic nie ma, proszę o konsultacje OP UBT lub kogoś z wyższych, bo takie coś nie ma miejsca. p.s- przeszkolenie z demek się też przyda Good bay! RYBSON, LuziK., Born i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Września 2017 #474507 Udostępnij Napisano 29 Września 2017 6 godzin temu, initium novum napisał: Od kiedy HLTV jest uznawane za aim? ! Otóż to! Nawet odswieżyłem temat w globalnym dziale adminów żeby nie było takich sytuacji. Hltv jest zlagowane ileż razy jest to wałkowane @Witu$ jeszcze tego samego dnia pisze w jednym z odwołań "Za bardzo zlagowane demko nie podlega jakiejkolwiek ocenie. Jeśli banujesz nagrywaj sam demko, a nie korzystasz z HLTV, bo to OSTATECZNOŚĆ i jak widzisz nie sprawdziło sie w tym przypadku." Po czym odświeżam temat z globalnego działu. BTW. To co napisałeś jest głupie ;d "jak ktos cię zna i widzi że jesteś w spect to tylko glupi nie wyłączy ;/" A wiesz jak robią doświadczeni admini? Zmieniają nick i wchodzą na spec czary mary! @RYBSON czas na refleksje mamy do pogadania. Zapamiętaj, że jak oglądasz demko to zawsze patrzysz na gracza, jako czysty. Więcej na pw. @initium novum Dzięki za czujność wracaj z emerytury dziadku UB. happy i Born dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Września 2017 #474508 Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi