kitmax Napisano 30 Września 2017 #474597 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Nick:kitmaxWiek:19Doświadczenie (w byciu adminem):kilkanaście latZnajomość AMXX (W skali 1-10):6+ (bo nie wiem czy jeszcze pamiętam amx)Staż w CS-sie: ok 8lat (1000h na Steam)Steam / NonSteam:SteamDlaczego Ty: Bo nadal jest przymało adminów , jestem nawet że aktywny Lecz często nie gram z powodu aimerów (gdy nie ma adminów) Mam spore Doświadczenie , byłem chyba nawet adminem na cod 201lvl (na pewno na tej serwerowni)Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 1h -8h (zależy od dnia nałuki i zdrowia gdyż ciągle choruje )Kontakt: Steam ForumLink do GameTracker'a: GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 30 Września 2017 #474599 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Moim zdaniem za wcześnie. Wróciłes na serwer nie całe 2 tygodnie temu, do tego GT w niektórych dniach wynosi zero. Gdybyś złożył podanie za 2 tygodnie i poprawił trochę GT to byłbym na tak, ale jak narazie jestem na NIE. Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 30 Września 2017 #474625 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Jak dla mnie za wcześnie na to podanie jestem na Nie, dopiero wróciłeś do gry, piszesz, że poświęcasz od 1 do 8 godzin ale w żaden z dni nie miałeś więcej niż 200 minut. Popraw gt i złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 30 Września 2017 #474629 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Trochę za wcześnie na te podanie, nie dawno wróciłeś na serwer i dodatkowo Twoje GT nie zachwyca. Popraw GT i złóż podanie za 2 tygodnie, to wtedy będę na Tak. A na tę chwile jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cannabisek Napisano 30 Września 2017 #474741 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Wybacz ale jestem na nie piszesz nie grasz bo jest aimerow trochę na servie zawsze możesz napisać do któregoś z admina na forum/stream na pewno wejdzie. Okoń dobrze zauważył również z czasem grania na serwerze mówisz że grasz od 1-8 godzin a nie miałeś tyle godzin także coś nas tutaj oszukujesz a admin powinien być raczej szczery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 1 Października 2017 #474791 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Ja również uważam że to podanie jest za wcześnie , pograj trochę jeszcze , daj się poznać , popraw GT to wtedy będe na tak na razie jestem na Nie. Co do cziterów to zawsze możesz nagrać demko i wrzucić na forum/zgłosić to adminowi bądź na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Października 2017 #474799 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Wszystkie powody podane wyżej. Pograj dłużej i pokaż, że tobie zależy. Dnia 30.09.2017 o 10:49, kitmax napisał: byłem chyba nawet adminem na cod 201lvl (na pewno na tej serwerowni) zależy od dnia nałuki i zdrowia gdyż ciągle choruje Przy okazji wypadałoby to poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Października 2017 #474800 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi