Epi$ Napisano 30 Września 2017 #474650 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 (edytowane) Nick: Epi$Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): miałem juz kilka razy adminaZnajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7/10Staż w CS-sie: 7 latSteam / NonSteam: steamDlaczego Ty: Ponieważ gdy nie ma admina na serwerze jest kilku ludzi AFK to mógł bym pomagać w takiej okazji , żeby nie było cheaterów na serwerze i by panował spokój .Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4 godzinyKontakt: Steam / GGLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Epi%24/80.72.40.110:27027/ Wiem że admin jest od 16 lat ale chociaż rosił bym o okres próbny . Edytowane 30 Września 2017 przez Epi$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChudyMax Napisano 30 Września 2017 #474669 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Jestem na nie Nie kojaże cię nie spełniasz wymagań dopiero co nabite godziny Nabij godziny daj się poznać zapraszam za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 30 Września 2017 #474670 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 NA NIE. Popuszcza ci sie z kultura. slaba tygodniowka. Kojarzysz mi sie z niewstawionymi ssami. wiek ponizej normy . Chyba do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 30 Września 2017 #474690 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Jakieś żarty? Z taką tygodniówką i miesięczniówką na pewno nie otrzymasz Admina. Daj się poznać i zapraszam z ponownym podaniem za dwa tygodnie. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 30 Września 2017 #474691 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi