RYBSON Napisano 3 Października 2017 #475160 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 (edytowane) Nick: Rybson Wiek: 17 niedługo Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Praktycznie żadne, teoretycznie coś wiem. Posiadasz mikrofon?: Owszem Dlaczego własnie Ty?: Składałem podanie ostatnio i dostałem w większości wypowiedzi powód, że siedzę tylko na jednym kanale. Myślę, że od tamtej pory widać było jak to często skacze po kanałach i biorę na poważnie to, co mi pisaliscie. Do tego dochodzi zgłaszanie przeze mnie użytkowników łamiących regulamin, proszacych o kanał czy też o rangi, wiec czemu by nie spróbować. Staż na sieci: Prawie 2 latka Co wprowadzisz na naszego Ts? Usprawnie pracę modków, przesiaduje na nim praktycznie cały dzień co na pewno polepszy wizerunek i porządek na ts. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Zdarzyło się w okresie od ostatniego podania jeden ban w sumie powodu nie pamiętam, ale wiem, że zostałem odbanwany więc to nic poważnego. Edit/ @SQNFUN tu nie chodzi o to, że będę się wbijał na kanały prywatne ludzi których nie znam tylko o to, że w poprzedniej rekrutacji dostawałem większość wypowiedzi na nie, bo właśnie siedziałem na jednym kanale, mimo, że tak nie było ale mniejsza. Do wszystkiego się przecież można przyczepić if you know what i mean. Edytowane 4 Października 2017 przez RYBSON Kosmetyka tekstu Mysiaa, Gr4nd, Missia i 3 innych dodali reakcje 4 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 4 Października 2017 #475185 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 7 godzin temu, RYBSON napisał: Myślę, że od tamtej pory widać było jak to często skacze po kanałach O boziu... Jak dostaniesz rangę moderatora ts3 to w ogóle będziesz latał po wszystkich kanałach jak szalony XD? Nie no żartuje ale napiszę to samo co u Riptona, pełnisz bardzo dużo funkcji (admin cod200, admin cs:go#8, redaktor fp, UBT) i myślę że jak zostaniesz moderatorem ts3 to zaraz z jakiejś zrezygnujesz dlatego wolałbym nie ryzykować i jestem na nie ale tak po za tym to nie mam się do czego przyczepić. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Października 2017 #475187 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jestem tego zdania co @SQNFUN. Ogólnie za dużo wpadek miałeś w UBT i na twoim miejscu bym się na tym skupiał. Musisz bardzo się nauczyć a za tym idzie czas, który jest Ci potrzebny. Na razie sobie skacz i rozmawiał ale jako użytkownik na ts3 a nie moderator. Pozdrawiam i powodzenia. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Października 2017 #475198 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Co za dużo to nie zdrowo. W tej chwili powinieneś dopieścić swoje funkcje i na nich się w 100 procentach skupić. Na ts widzę Cię od niedawna. W tej chwili na nie. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 4 Października 2017 #475208 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Droga Rybko, bany czasowe kończą się automatycznie, więc jeżeli nie został byś odbanowany to by była grubsza sprawa. Co do Twojego podania, za wcześnie jeszcze na decyzję, mogłem Cię poznać osobiście i złego wrażenia na mnie nie wywarłeś. Moderacja, nawet najprostszego serwera prędzej czy później postawi Cię pod ścianą, ukarać kolegę czy mu darować? To budzi wiele kontrowersji. Pamiętaj o tym, trzeba tutaj wiele siły żeby przeciwstawić się fali hejtu. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 4 Października 2017 #475228 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Trudno mi powiedzieć. Tak jak inni powiedzieli masz też inne funkcje do ogarnięcia. Ogólnie jesteś dobrą osobą która nie szuka żadnych problemów. Jeżeli ogarniesz te wszystkie funkcje wraz z moderatorem Ts3 to chwała Ci za to. Masz moje tak. Powodzenia RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Października 2017 #475236 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Prawie 2 latka mhh, chyba trochę brakuje? Jestem na nie, jesteś spoko ziomal, da się z Tobą porozmawiać ale nie widzę Cię tutaj.. "Inni kandydaci okazali się lepsi" Nie. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 4 Października 2017 #475239 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Mimo iż masz już trochę funkcji, to jestem za tym aby dać Ci szansę na tym stanowisku. Masz już trochę funkcji, jeśli uważasz, że podołasz, no to czemu nie. Jesteś spoko osobą, da się z Tobą dogadać. Na tak. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 4 Października 2017 #475255 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 (edytowane) na nie wbijasz czesto na kanal gdzie ktos gra itp i drzesz chałape vexem czy kims tam innym :-) Edytowane 4 Października 2017 przez Livio ™ RYBSON, VEX` i aureox dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Października 2017 #475321 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Października 2017 A ja jestem dalej na nie. Uważam, że nie zachowywałbyś się obiektywnie wobec wszystkich na TS'ie. Pozdro. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 5 Października 2017 #475336 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 A ja jestem na tak. Spoko ziomek, aktywny, ogarnięty, dobrze się z nim rozmawia, można pozartowac, ale umie też zachować powagę w sytuacjach, które tego wymagają. Oprócz tego myślę, że dobrze sprawowałby się na tym stanowisku. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 5 Października 2017 #475344 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Jestem na Tak. Na Ts przesiadujesz codziennie, nie wdajesz się w konflikty, jesteś odpowiedzialny i systematyczny. Powodzenia RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Października 2017 #475360 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 przewaga negatywnych wypowiedzi w podaniu, jestes z nami stosunkowo od nie dawna a juz posiadasz wiele rang, pracuj sumiennie i zapraszam przy kolejnej rekrutacji RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Października 2017 #475361 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi