senor Napisano 3 Października 2017 #475165 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Nick: senor Wiek: 19 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Brak. Posiadasz mikrofon?: Tak. Dlaczego własnie Ty?: Kolejny raz próbuje wejść do grona moderatorów TS3, chciałbym abyście mi zaufali oraz chciałem się nauczyć lepiej korzystać z Ts'a Staż na sieci: 3 lata Co wprowadzisz na naszego Ts?: Na bank więcej banów dla ludzi co bezczelnie używają modulatora głosu, oraz tych co nie potrafią usiedzieć 5 minut bez obrażania kogokolwiek. Oprócz tego jestem otwarty na propozycje prowadzenia jakiś eventów ts'owych typu idol. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): 2-3 razy za kulture DaNoN^^, SUNN., Bezzi i 10 innych dodali reakcje 7 3 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Października 2017 #475169 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 (edytowane) Masz ode mnie serduszko, bo Cie bardzo kocham i propsuję na modka. Siedzisz dużo na TSie, wydaje mi się, że obowiązki moderatora TSa Cię nie przerosną, ponieważ nie są one trudne a sprawiasz wrażenie osoby dość odpowiedzialnej i konsekwentnej. Wiem też, że bez problemu będziesz w stanie poradzić sobie z taką presją którą będą na Tobie wywierać ludzie w potrzebie. Pozdrawiam. Ja Edytowane 3 Października 2017 przez Varg senor, Knopa i Missia dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 4 Października 2017 #475182 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Obecnie jeden z lepszych kandydatów. Co wejdę na tsa to go widzę, a chyba o to tutaj chodzi. Moderator ts3 praktycznie nic nie robi po za nadawaniem rang i usuwaniem kanałów tak wiec nie wątpię że sobie poradzisz. Jestem jak najbardziej na tak, a jak to podanie również zostanie odrzucone to skisnę i wiedz, że już nigdy nim nie zostaniesz. senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Października 2017 #475192 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jestem na tak. Jedyne podanie co mnie przekuje ze względu na twardy charakter i walkę do samego końca. Tak samo jak @SQNFUN jeśli rangi nie dostaniesz skisnę. Widzę jak się starasz, masz kulturę, cierpliwość, jesteś koleżeński i nie dasz sobie wejść na głowę- taki powinień być moderator twardy. Powodzenia! senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Października 2017 #475195 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Dałbym Ci szansę, widać, że zależy Ci na tej randze. Liczę, że będziesz poważny w tym co robisz i nie popełnisz żadnej głupoty. senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 4 Października 2017 #475202 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 TAK: + ogarnięty + kolejne podanie + twardy charakter, nie da wejść na siebie innym użytkownikom + często na ts3 +/- kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 4 Października 2017 #475213 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Drogi seniorze, Twoja kandydatura jest dla mnie zagadką. Z jednej strony można się z Tobą dogadać i fajnie się gra / współpracuje, a z drugiej potrafisz pojechać człowieka który nie wie nawet co przeskrobał. Mam mieszance uczucia co do Twojej kandydatury, bo z jednej strony widać po 3 podaniu że CI zależy, również jesteś stałym bywalcem zarówno sieci jak i Team Speak'a. Z drugiej strony ciężko przewidzieć jak będziesz reagować w krytycznych sytuacjach, bo jest dużo osób które lubi i za którymi nie przepadasz. Cytuj nie potrafią usiedzieć 5 minut bez obrażania kogokolwiek. Sam też masz dość cięty język mówiony jak i pisany. Będę się przyglądać Twojej kandydaturze. Pomimo mojego neutralnego głosu na ten moment, słońce wstaje nad wzgórzami Gondoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 4 Października 2017 #475220 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Senior jestem na tak Mimo że każdy wie że nieraz łatwo Cie sprowokować Ale starasz się i Ci zależy na randze Powodzenia senor i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 4 Października 2017 #475233 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Tak, ponieważ nie odpuszczasz i pokazujesz że Ci zależy na tej funkcji. Takie nastawienie mi się podoba. Ogólnie jesteś bezkonfliktowy pomocny oraz miły. Masz moje poparcie. Powodzenia senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 4 Października 2017 #475235 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jak nie teraz to kiedy? #SenorMusisz +Który raz już składasz podanie? Widać, że mu zależy na tej posadzie +Idol poprowadzony bardzo dobrze +Ogarnięty/Pomocny +Bezkonfliktowy Gormit lowca kotow i senor dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Października 2017 #475238 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jestem na tak, to jest najlepszy Pan na to stanowisko, często na ts, długo na sieci, były admin jb, aktywniak! TAK senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 4 Października 2017 #475256 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Na tak dlugo jestes na sieci ogarniety jestes kultura, bywasz czesto na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 4 Października 2017 #475258 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jestem na wielkie TAK. Señor składa to podanie już po raz kolejny, czym pokazuje, że bardzo zależy mu na tej funkcji. Spędza na naszym ts'ie dużo czasu, ma swoje zdanie co będzie tu najważniejsze, nie będzie traktować nikogo po koleżeńsku i zachowa zimna krew w myślę, że nawet kryzysowej sytuacji. Może czas w końcu dać mu szansę? #SenorMusisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 4 Października 2017 #475265 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jestem na tak. Widać że zależy mu na tej funkcji, nie poddaje się. Twardzielek z Niego :). Uważam ze powinien dostać w końcu szansę i na pewno się dobrze wykaże Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Października 2017 #475323 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Jestem na tak. Stara się już długo o tą rangę, jest aktywny, obiektywny i nie da sobie wejść na głowę. Takiego moderatora nam potrzeba. Powodzenia! Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 5 Października 2017 #475334 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Aktywny, ogarnięty, chętny do pomocy i można z nim pogadać na luzie. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Października 2017 #475373 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 dzis to dla Ciebie wstało słońce nad wzgórzami Gondoru. po tylu podaniach funkcja nalezy Ci sie jak psu buda xD zapraszam na PW i witam w zespole najlepszych ludzi na sieci Maajkeel, Livio, Missia i 3 innych dodali reakcje 4 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Października 2017 #475374 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi