Av3K Napisano 8 Października 2017 #475770 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Nick: ACTIVE| Av3K performance. Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Oj mega duże, tyle lat spędzonych na tym stanowisku, zrobiło to, że znam się na wszystkim doskonale. I wiem co zrobić, by było dobrze na serwerze. Odróżniam każdy rodzaj wspomagaczy itp. Dużo nie ma co pisać, wystarczy się przekonać. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10, tak umiem pisać pluginy. Staż w CS-sie: 11 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ostatnio widzę mało Adminów, gram często nocą, gdzie potrzeba adminów. Myślę, że doświadczeniem pomogę serwerowi w rozwoju jak i utrzymaniu porządku i lepszej atmosfery. Znam każdą komendę na Admina, posiadam również ubt, więc umiem na prawdę sporo. Każda ręka do pomocy się przyda. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h Kontakt: Pw, steam Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/ACTIVE | Av3K performance./80.72.43.106:27027/ Gr4nd, SQNFUN i Mysiaa dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gr4nd Napisano 8 Października 2017 #475773 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Na TAK -spokojny gracz -doświadczenie Av3K i Mysiaa dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysiaa Napisano 8 Października 2017 #475774 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Na tak + ogarnięty + miły + doświadczony Av3K, Gr4nd i JanuszTracz21cm dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Października 2017 #475826 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Podanie zamykam na okres jednego 7-14 dni. Według Twojego GT masz w ciągu 7 dni przegrane niecałe 3h, z czego większość wczoraj tuż po napisaniu podania. To nie wystarczy nawet do podjęcia decyzji o okresie próbnym. Tym bardziej, że na serwerze masz przegrane tylko 17h z 30 wymaganych (tak, wiem że premium to -10h ale mimo wszystko). Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 16 Października 2017 #476697 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Godzinki w tym tygodniu ładnie nadrobione więc otwieramy temat ponownie i zapraszamy do wypowiedzi. @Kaizen @Meduska @don't speak don't cry @Tom @Ani ! Was Panowie również zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
|^_*|Ogorek|*_^| Napisano 16 Października 2017 #476701 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Na Tak Ogarnięty Nie używa wulgaryzmów jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 16 Października 2017 #476702 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Na tak + Ogarnięty + Poprawił aktywność + Kultura Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ani ! Napisano 17 Października 2017 #476733 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Nie za bardzo Cię kojarzę z serwera, ale to znaczy, że nie rzucasz się w oczy, jesteś spokojny i kulturalny. Więc jestem na tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don't speak don't cry Napisano 18 Października 2017 #476859 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Jestem na tak, ale na okres próbny, ponoć grasz nocą, a tacy się przydadzą. Za często nie widuję Ciebie na serwerze, dzisiaj widziałem pierwszy raz. Stąd wnioskuje na tak ale okres próby np. 2-4 tygodnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 18 Października 2017 #476862 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Doświadczony Kulturalny Spokojny Jestem na tak . Jednak też mam wątpliwości co do czasu który możesz i chcesz poświęcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meduska Napisano 19 Października 2017 #476946 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Jestem Na Nawet Nie Wiem Chyba Za Okresem Próbnym W Kwestii aktywności chyba mogę tutaj najwięcej się wypowiadać i powiem tak w tym tygodniu widziałem cię raz na serwerze wszedłeś zagrałeś rundkę i wyszedłeś więc naprawdę nie wiem kiedy nabijasz godziny bo strasznie mało cię widuję w nocy pogrywasz to w sumie się zgadza ale też nie za długo wiadomo nikt nie ma tyle czasu co ja ale chciałem wyjaśnić pewne niejasności Kultura +/- Doświadczenie cs/adminowanie + Amx + Ad : Nikt nie jest Doskonały Pozdrawiam Trzymam Kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 19 Października 2017 #476955 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Doświadczenie wydaje się imponujące. Trochę mało godzin na serwerze, ale widzę że je stopniowo nadrabiasz. Jestem za okresem próbnym, który zweryfikuje wszystko. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Października 2017 #476958 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 W związku z tym iż na początku kiepsko tam było z tymi godzinkami, teraz troszkę nadrobiłeś to podanie akceptuję na dwutygodniowy okres próbny a później zobaczymy co dalej Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Października 2017 #476959 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi