Frost` Napisano 14 Października 2017 #476419 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 (edytowane) Nick: FrostWiek: 16Doświadczenie (w byciu adminem): posiadamZnajomość AMXX (W skali 1-10): 9Staż w CS-sie: kilka latSteam / NonSteam: steamDlaczego Ty: choćby dziś zgłosiłem czitera, mam dużo czasu więc dużo gram a adminów mało.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy ale kilka mapek dziennie pykneKontakt: steam forum ts fbLink do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/FrOsT/80.72.40.110:27008/ Edytowane 14 Października 2017 przez Frost` Cannabisek, Gormit lowca kotow, RYBSON i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 14 Października 2017 #476420 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 (edytowane) No normalnie nie jestem nawet w szoku Na tak + Były opiekun +/- Aktywność + Zgłasza mi cheaterow ( ) + Stim + Kulturka Powodzenia! Edit/ @Cannabisek słuszna uwaga. tak czy inaczej jestem na Tak. Edytowane 14 Października 2017 przez RYBSON Frost` i Cannabisek dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cannabisek Napisano 14 Października 2017 #476429 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Na Nie @RYBSON jaka Ty tu aktywnosc widzisz ? 3 dni pogral i admina hola inni skladaja podania wiecej grali i @RYBSON pisales im "Nie" bo za malo godzin wybacz ale do takich spraw trzeba podchodzic do kazdego tak samo Moze Cie nie znam moze wczesniej grales ale teraz na serwerze zadko Cie widze RYBSON i Frost` dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 15 Października 2017 #476456 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Na tak +Wiek +Steam +Godziny +AMXX Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gormit lowca kotow Napisano 17 Października 2017 #476750 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Jestem na tak +były opiekun +ogarnia +aktywność taka sobie ale wiem że może być lepsza Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 18 Października 2017 #476824 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Na tak +steam +ogarnięty +kultura +- To AMX xd wątpię że na 9 Gormit lowca kotow i Frost` dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 18 Października 2017 #476825 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Poczekałem trochę, żeby zobaczyć aktywność lepszą i się udało 7h wyrobione a innych zastrzeżeń nie ma. Aktywny, zgłasza na stream jak i na ts, kultura tez jest na jakimś tam poziomie. Frost` i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 21 Października 2017 #477258 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 21 Października 2017 2-tygodniowy okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 21 Października 2017 #477259 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi